Začiatkom tohto mesiaca sa objavili správy, ktoré naznačovali uvedenie druhého audio produktu spoločnosti Nothing.

Tieto nové TWS slúchadlá spoločnosť nakoniec predstavila. Stalo sa tak iba pred pár hodinami. Ide o slúchadlá Nothing Ear (stick), ktoré sú mierne odlišné od prvých slúchadiel spoločnosti, pretože nemajú silikónové koncovky. Majú 12,6 mm meniče a až 29 hodín výdrže na batériu (puzdro + slúchadlá). Na jedno nabitie pritom dokážu hrať až 7 hodín. Slúchadlá majú výrazný dizajn, ktorý je inšpirovaný rúžom, ako aj netypické otváranie otočením.

Nothing Ear (stick)Zdroj: GSMArena
Nothing Ear (stick)

Vo výbave slúchadiel chýba podpora ANC, avšak nájdete v nej funkciu Clear Voice, ktorá využíva spolu až 6 mikrofónov pre pohodlné a kvalitné hovory v každom prostredí. Slúchadlá sú vybavené dotykovými ovládacími prvkami na prehrávanie, pozastavenie, preskočenie a vyvolanie asistenta. Dobrou správou je, že sa dajú použiť aj na ovládanie hlasitosti.

Zaujímavá funkcia je Bass Lock, ktorá dynamicky prispôsobuje basy okoliu. Nechýba odolnosť voči vode a prachu podľa IP54. Podľa slov spoločnosti Nothing by malo ísť o veľmi pohodlné slúchadlá, ktoré je možné nosiť celý deň. Okrem toho nechýba ani podpora funkcie Fast Pair, ktorú je možné využívať so zariadeniami so systémom Android. 

Nothing Ear (stick)Zdroj: GSMArena
Nothing Ear (stick)

Pokiaľ však tieto slúchadlá spárujete s telefónom Nothing Phone (1), k dispozícii budete mať niekoľko špeciálnych funkcií vrátane prispôsobiteľného ovládania gestami, úpravy nastavení EQ a funkcie Find My Earbuds. Pokiaľ telefón od spoločnosti Nothing nemáte, tak budete musieť používať aplikáciu Nothing X.

Cena slúchadiel Nothign Ear (stick) je 119 eur. K dispozícii budú vo viac ako 40 krajinách od 4. novembra. Do 30. novembra budú môcť tí najrýchlejší ušetriť 10 % z odporúčanej MOC.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.