Doterajšie dohady o Galaxy Unpacked sú potvrdené.

Kórejský Samsung sa pripravuje na druhý vrchol sezóny. Počas udalosti Galaxy Unpacked predstaví viaceré novinky, medzi ktorými by nemali chýbať skladateľné zariadenia Galaxy Z Fold5 a Z Flip5 a hodinky série Galaxy Watch6 a tablety Galaxy Tab S9. Portál GSMArena informuje, že spoločnosť pred pár dňami potvrdila, že ďalšie podujatie Galaxy Unpacked sa bude netradične konať v Soule v Južnej Kórei. Hoci v tom čase nebolo oficiálne potvrdené presné miesto konania, tak teraz spoločnosť Samsung zaslala médiám tlačovú správu, v ktorej potvrdila, že konferencia sa bude konať v kongresovom centre COEX. Toto miesto vraj poskytne podmanivú zmes minulosti, prítomnosti a budúcnosti.

Pripomeňme si, že od prvého podujatia Unpacked v roku 2010 v Las Vegas spoločnosť usporiadala akcie naprieč celým svetom, pričom nevynechala metropoly ako napríklad Barcelonu, Berlín, Londýn alebo New York. Pokým menované mestá sú zástupcami tzv. západného sveta, tak Soul poskytne pohľad na východnú kultúru a zároveň naznačí smerovanie udalosti Unpacked pre skladacie zariadenia. Samsung sa zameriava na rôzne mestá s poprednými trendmi, ktoré úzko súvisia s určenou témou každého podujatia.

Presne táto myšlienka je v plnej miera aplikovaná aj na Soul. Toto mesto podľa Samsungu zohráva významnú úlohu pri ovplyvňovaní globálnych trendov vďaka jeho dynamickej kultúre a inováciám, pričom odráža aj silnú dôveru spoločnosti Samsung v skladacie zariadenia. Tie pred pár rokmi nahradili sériu Galaxy Note, takže sa z nich stala druhá veľmi dôležitá vlajková séria spoločnosti Samsung, ktorá v tomto segmente dopĺňa zariadenia série Galaxy S.

Pokým Samsung potvrdil miesto konania udalosti Galaxy Unpacked, tak stále nie sú oficiálne potvrdené názvy produktov, ktoré na nej budú predstavené. Tú však neexistujú žiadne pochybnosti o tom, že počas konferencie budú uvedené minimálne dve nové skladacie zriadenia Galaxy Z Fold5 a Z Flip5.

Spoločnosť zároveň uviedla, že Galaxy Unpacked sa bude konať v posledný júlový týždeň. Táto informácia aspoň čiastočne potvrdzuje skoršie fámy, ktoré tvrdia, že nové produkty spoločnosti budú uvedené už 26. júla.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.