Ide pravdepodobne o najočakávanejší telefón jesene.

Svedčia o tom aj početné úniky. Iba pred pár dňami sa na verejnosť dostal aj dizajn tohto telefónu, avšak najnovšia várka informácií prináša dokonca oficiálne vyzerajúce promo videá, ktoré iba potvrdzujú, že predstavenie Galaxy S23 FE je predo dvermi. Toto tvrdenie podporuje aj dátum 4. október, čo je deň, keď by mal byť tento telefón predstavený. Očakáva sa však, že okrem telefónu Galaxy S23 FE budú predstavené aj ďalšie zariadenia s prívlastkom FE, vrátane dvoch tabletov a slúchadiel s vynikajúcou cenou.

Zatiaľ čo doteraz boli informácie o tomto telefóne skôr v rovine úvah, tak najnovšie sa na sociálnej sieti X objavili dve promo videá, ktoré upriamujú zrak na displej a fotografické možnosti pripravovanej novinky. Videá sú súčasťou kampane spoločnosti, ktorá ju označila slovami New Epic. Videá okrem toho potvrdzujú, že telefón bude čoskoro uvedený na trh.

Doterajšie informácie o Galaxy S23 FE zahŕňajú 6,4-palcový 120 Hz AMOLED displej, tri fotoaparáty na zadnej strane, vrátane teleobjektívu s 3× priblížením, ultraširokouhlého a hlavného fotoaprátu. Vo výbave sa bude nachádzať aj 4 500 mAh batéria s podporou 25 W nabíjania.

Už skôr sa potvrdilo, že Samsung uvedenie dve verzie Galaxy S23 FE. Globálna verzia bude vybavená čipsetom Exynos 2200, zatiaľ čo modely pre USA budú vybavené Snapdragonom 8 Gen 1. Očakáva sa, že cena Galaxy S23 FE bude začínať od 699 eur.

Zdroj: Abhishek Yadav

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.