Získajte 68 % zľavu (najväčšia v roku) na UPDF Pro + AI, kúpte si jeden a získajte 14 mesiacov a 20 GB cloudového úložiska teraz!

Softvér UPDF, ktorý je oveľa dostupnejší ako Adobe Acrobat, integruje umelú inteligenciu. V súčasnosti je v ponuke veľká zľava na cenu verzie Pro: prístup k nej nájdete nižšie.

Dnes je PDF riešením, ktoré si mnohí zvolili na zdieľanie dokumentu, ktorý si môže prečítať každý. Ceny softvéru na úpravu PDF sú však často príliš vysoké. Dôkazom toho je, že Acrobatu sa vyhýbajú nízke poplatky, a to aj napriek jeho pozícii lídra v tomto sektore. UPDF od Superace Software však vyžaduje, aby ste zaplatili iba 12 % zo sumy, ktorú vyžaduje Adobe. A softvér je kompatibilný s počítačmi Mac, iPhone, iPad, smartfónmi so systémom Android a počítačmi so systémom Windows.

UPDFZdroj: UPDF
UPDF

UPDF: aké sú najužitočnejšie funkcie?

Asi najpoužívanejšou funkciou UPDF je úprava PDF dokumentov. Tento nástroj možno ovládať viac-menej rovnakým spôsobom ako Pages alebo Microsoft Word. Dá sa použiť najmä ak vy ste chceli vedieť ako pridať text do PDF, čo je veľmi praktické napríklad pri vypĺňaní formulára. Obrázky a odkazy sú tiež kompatibilné, a to všetko bez skreslenia pôvodného formátu súboru. Potom môžete svoj upravený obsah uložiť vo formáte PDF.

UPDFZdroj: UPDF
UPDF

Vďaka tejto ponuke ponúka UPDF Pro + AI 20 GB cloudového úložiska (1 rok zakúpený, 14 mesiacov zadarmo). Priestor je opäť kompatibilný s väčšinou platforiem a nielen s tými od Apple, na rozdiel od iCloudu. To však nie je všetko, pretože súčasťou je aj vysokorýchlostný nástroj na zdieľanie súborov. Táto funkcia podporuje aj tie najväčšie dokumenty. Okrem toho vám UPDF umožňuje konvertovať súbory PDF do mnohých rôznych formátov – bez straty kvality. Navyše vďaka OCR z PDF do Wordu je možné pomocou UPDF upravovať aj stránky, ktoré boli pôvodne ťažko čitateľné.

UPDFZdroj: UPDF
UPDF

Na strane rozhrania sa UPDF ľahko používa a je k dispozícii vo viacerých jazykoch. Je celkom intuitívny, softvér nevyžaduje veľké technické znalosti. Či už ide o tablet, počítač alebo mobil, responzívny dizajn sa prispôsobuje veľkostiam každej obrazovky a špecifikám každého operačného systému. Pre porovnanie, rozhranie Acrobatu je možno príliš rozsiahle: ako začiatočník sa v ňom menej ľahko orientuje. Zatiaľ čo pri UPDF stačí otvoriť program, aby ste ho mohli prirodzene používať.

UPDF Pro samozrejme ťaží aj z funkcií s umelou inteligenciou. Tieto umožňujú:

  • zhrnúť PDF
  • prekladať
  • vysvetliť pojem
  • písať pre vás
  • odpovedať na všeobecné otázky
  • mnohé ďalšie
UPDFZdroj: UPDF
UPDF

S funkciou prekladu UPDF AI si môžete prečítať tisíce stránok za pár sekúnd a vo viacerých jazykoch. Stručne povedané, možno už nebudete musieť používať ChatGPT.

3 silné stránky UPDF by mohli zatieniť Adobe Acrobat

Novinky a aktualizácie

UPDF pravidelne zavádza nové funkcie. Softvér nedávno do svojho arzenálu pridal aj elektronický podpis či vytváranie a detekciu formulárov. Môžete tiež skryť citlivý obsah alebo pridať prílohy len niekoľkými kliknutiami. UPDF sa tak môže vyhnúť investícii do samostatného predplatného Docusign.

UPDFZdroj: UPDF
UPDF

Minimalistický dizajn

Vzhľad UPDF, „v súlade s dobou“, bez váhania pripomína vzhľad pôvodných a oficiálnych aplikácií Apple a zjednodušuje používanie UPDF. Bohaté farby a premyslené usporiadanie rôznych nástrojov umožňujú používať program aj najmladším alebo starším. A to sú výhody, ktoré sa netýkajú len PC verzie: na mobile je UI prispôsobené malým aj veľkým dotykovým displejom.

UPDFZdroj: UPDF
UPDF

Cena: oveľa dostupnejšia

Ak si chcete kúpiť „večnú“ licenciu UPDF Pro s umelou inteligenciou, musíte zaplatiť iba 12 % z ceny programu Adobe Acrobat. Pre porovnanie, cena, ktorú požaduje Adobe za Acrobat Pro, je… 23,79 eur, ale mesačne! Čo je v prepočte viac ako 260 eur ročne. Táto suma je viac ako desaťkrát drahšia ako UPDF Pro. Pre širokú verejnosť je to suma, ku ktorej je stále ťažké sa dostať. Najmä v týchto časoch krízy, keď inflácia naďalej tvrdo dopadá na peňaženky používateľov.

UPDFZdroj: UPDF
UPDF

Ak sa predsa len rozhodnete zaplatiť, vedzte, že nebudete musieť platiť pre jednotlivé OS zvlášť. Predplatenie UPDF Pro vám umožní nainštalovať softvér na zariadenia podľa vášho výberu, teda ide o alternatívu pre Adobe PDF editor Mac cez altenatívu pre počítače Windows až po telefóny Samsung a iPhone.

Ponuka UPDF je limitovaná

UPDF s prístupným dizajnom a nízkou cenou ho stavia ako alternatívu k Acrobatu – pre jednotlivcov. Výber zostáva diskutabilný pre nezávislých pracovníkov alebo spoločnosti, ale nástroje nie sú rovnaké.

UPDFZdroj: UPDF
UPDF

Pripomíname, že Pro verzia UPDF vrátane funkcií umelej inteligencie je momentálne dostupná s atraktívnou zľavou. A čo viac, získate 14 mesiacov zadarmo, ak si predplatíte predplatné na 1 rok: zdvojnásobí sa tým vaša platba. Teraz môžete vy, čitatelia TouchIT, využiť túto veľkú zľavu.

Získajte 68 % zľavu (najväčšia v roku) na UPDF Pro + AI, kúpte si jeden a získajte 14 mesiacov a 20 GB cloudového úložiska teraz!

Tento článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: