Poznáte ten nepríjemný pocit, keď sa vám slúchadlá vybijú a vy nemôžete počúvať obľúbenú hudbu alebo komunikovať. Slúchadlá Philips A6219 sú vždy nabité a pripravené na pohyb.

Philips GO A6219
Philips GO A6219

Športový model slúchadiel A6219 radu GO s technológiou solárnych článkov Powerfoyle umožňuje dobíjanie pomocou umelého svetla, ale hlavne pomocou slnečného svetla. Takto poskytuje životnosť batérie až 80 hodín prehrávacej doby a odstraňuje tak potrebu pripájania k sieti alebo výmeny batérií.

Model A6219 teraz obsahuje vo svojej konštrukcii aj 35 % recyklovaných plastov.

Nové slúchadlá Philips pre rok 2024
Nové slúchadlá Philips na rok 2024

Obal slúchadiel už využíva aj 90 až 100 % recyklovaného kartónu, v jednoduchom hnedom vyhotovení a s použitím sójovej farby namiesto farebných krabíc. Vnútorné vložky sú vyrobené z papierovej buničiny/kartónov, pričom došlo aj k zníženiu celkového objemu, čím sa zmenšili krabice približne o 40 %.

Solárny článok používaný v A6219 sa vyrába v ekologickom prostredí a využíva 100 % obnoviteľnú energiu.

Priebeh dobíjania môžete sledovať pomocou aplikácie Philips Headphones, a pridanie solárneho dobíjania neovplyvnilo ani schopnosť A6219 byť kvalitnými športovými slúchadlami.

Hmotnosť zostala nízka a slúchadlá zostávajú robustné v prevádzke s krytím IP55, čo ich chráni pred vodou, potom a prachom.

Philips GO A6219
Philips GO A6219

Komfort je tiež zachovaný vďaka mäkkým, prateľným a priedušným látkovým poťahom na náušníkoch, ktoré sú naplnené gélovou hmotou, udržiavajúcou uši chladné počas dlhého behu.

A6219 znejú dobre vďaka použitiu prirodzeného zvukového profilu Philips – pôvodne predstaveného v najvyššom rade Fidelio – zrekonštruovanom novovytvorenými 40 mm reproduktormi a s možnosťou prepínateľnej funkcie dynamického zosilnenia basov. Hovory sú tiež čisté vďaka mikrofónu vybavenému umelou inteligenciou.

Cena týchto slúchadiel je 129,99 €.

A6709 – Pohyb je najlepší vonku

Otvorené slúchadlá sa stávajú čoraz populárnejším segmentom trhu vďaka ich kombinácii vynikajúceho zvukového výkonu a možnosti športovcov pri športovaní počuť okolitý svet.

Problémom doteraz bolo, že otvorené slúchadlá boli trochu väčšie v porovnaní s obľúbenými bezdrôtovými slúchadlami TWS.

Nový model slúchadiel A6709 radu GO kombinuje to najlepšie z oboch svetov a ponúka výhody otvorených slúchadiel v bezdrôtovom formáte TWS. Model A6709 ponúka skutočný otvorený akustický dizajn, ktorý vám umožňuje zostať ostražitý voči okoliu a zároveň udržiavať sluchový kanál suchý a čistý.

Gumový dizajn robí A6709 vhodným aj pre energeticky náročnejšie športy s hodnotením odolnosti voči potu IP55.

Kvalita zvuku je tiež dobrá vďaka portom, ktoré presne smerujú zvuk z reproduktorov do ucha, zatiaľ čo inovatívny dipólový dizajn minimalizuje celkové šírenie zvuku, zlepšuje jeho smerovanie a znižuje nežiaduce úniky zvuku.

Kvalita hovoru je vynikajúca vďaka dvom mikrofónom vybaveným umelou inteligenciou s rušením okolitého hluku.

Batéria má tiež vynikajúcu výdrž s dobou prehrávania 28 hodín (7 hodín + 21 z nabíjacom puzdre) a rýchlym nabíjaním 15 minút, ktoré poskytuje hodinu prehrávania.

Cena týchto slúchadiel je 99,99 €.

H6509 – Urobte si skvelý čas aj doma

Celá nižšia a stredná bezdrôtová séria náhlavných slúchadiel Philips bude v roku 2024 obnovená s dôrazom na vytvorenie lepšieho pomeru kvality zvuku a podstatne dlhšou výdržou batérie – u niektorých modelov takmer zdvojnásobenou.

Top modelom v strednej cenovej kategórii je nový model H6509, ktorý obsahuje systém Hybrid Noise Cancelling Pro v novej cenovej hladine, v rámci modelov s nízkou váhou, s dizajnom cez uši a s dôrazom na pohodlie a vynikajúcu kvalitu zvuku vďaka novým 40 mm reproduktorom.

Rastúca obľuba používania kvalitných slúchadiel na počúvanie televízie doma má niekoľko dôvodov, vrátane nerušenia rodiny alebo susedov, pocitu hlbšieho ponorenia do filmu a obsahu televízie alebo problémov so sluchom pri jemných dialógoch.

Pre mnohých spotrebiteľov však nie je jednoduché pripojiť Bluetooth slúchadlá k televízoru, a ak sa im to podarí, stále môžu bojovať s latenciou a problémami so synchronizáciou pier.

Tím pre slúchadlá úzko spolupracoval s vývojármi novej platformy Titan OS a výsledkom je jednoduché pripojenie k televízoru. Televízor vybavený operačným systémom Titan OS teraz automaticky rozpozná kompatibilné slúchadlá – ako napríklad H6509 – keď sa priblížia k televízoru a model sa automaticky „zjaví“ a zobrazí sa na obrazovke s ponukou jednoduchého pripojenia. Integrácia s Titan OS tiež zaručuje latenciu 100 ms alebo menej. Viacbodový Bluetooth tiež umožňuje H6509 pripojiť sa k viac ako jednému zariadeniu.

Zvuk H6509 je možné prispôsobiť pomocou aplikácie Philips Headphones a výdrž batérie je 60 hodín alebo 40 hodín so zapnutým aktívnym potláčaním hluku ANC.

Zdroje: vlastné, TP Vision

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.