Predstavenie noviniek od Xiaomi na konferencii Mobile World Congress bude veľkolepé, objaví sa aj tablet Xiaomi Pad 6S Pro.

Modelový rad Xiaomi 14 sa predstaví už 25. februára na konferencii Mobile World Congress v španielskej Barcelone. Túto informáciu potvrdila aj sama spoločnosť na oficiálnom plagáte a tiež sociálnych sieťach. Podľa všetkého však pôjde o najväčšie predstavenie nových produktov roka, ktoré čínska spoločnosť Xiaomi vykoná. Okrem smartfónov sa ukáže aj niekoľko ďalších zariadení, ktoré oslovia fanúšikov aj na globálnom trhu.

Medzi produkty, ktoré sa na MWC 2024 ukážu na stánku Xiaomi, bude patriť napríklad aj Xiaomi Smart Band 8 Pro určený na globálny trh a očakáva sa aj predstavenie prvého elektromobilu spoločnosti, Xiaomi SU7. Teraz sa však dozvedáme aj o globálnom predstavení nového tabletu s označením Xiaomi Pad 6S Pro.

Xiaomi Pad 6S Pro bude aj na MWC

Nový tablet označený ako Xiaomi Pad 6S Pro sme v skorších únikoch označovali ako Xiaomi Pad 7 Pro. Zdalo sa teda, že čínsky gigant začne s označovaním novej generácie, no teraz už vieme, že len doplní súčasnú generáciu tabletov. A aj keď predstavenie tohto tabletu prebehne až budúci týždeň, máme niektoré informácie o jeho výbave.

Xiaomi Pad 6 s klávesnicou a peromZdroj: TOUCHIT
Xiaomi Pad 6 s klávesnicou a perom

V základe by mal ponúknuť čipset Snapdragon 8 Gen 2 spolu s 12,4-palcovým displejom so 144 Hz obnovovacou frekvenciou. Pôjde teda o niečo väčší tablet ako bol Xiaomi Pad 6, ktorý mal veľkosť uhlopriečky displeja na úrovni 11 palcov. Čo sa týka batérie, povráva sa, že bude mať kapacitu 10000 mAh. Energie teda bude mať na rozdávanie. Viac informácií o výbave tabletu zatiaľ nemáme, no jeho cena by mala byť o niečo vyššia ako 400 eur. Xiaomi však počas konferencie MWC 2024 rozšíri aj svoje portfólio tabletov novinkou s označením Xiaomi Pad 6S Pro.

Nový tablet by sa mal objaviť aj na globálnom trhu, kúpiť by sme si ho teda mali vedieť aj na Slovensku. Bližšie informácie vám však samozrejme prinesieme až po jeho predstavení.

Zdroj: xiaomiadictos.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.