Predstavenie skladateľného smartfónu HONOR Magic V3 prebehne počas konferencie IFA.

Toto leto patrí skladateľným smartfónom. Dôkazom je viacero nových telefónov, ktoré sa predstavili len nedávno alebo sa ešte len na svoje predstavenie pripravujú. 10. júla sa tak na verejnosť dostali dva modely z dielne Samsungu s označením Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6. Už čoskoro budú predstavené skladateľné smartfóny aj od Xiaomi a minulý týždeň bol rovnako predstavený aj model HONOR Magic V3 v Číne.

Práve tento model spoločnosti HONOR sa však pripravuje aj na globálne predstavenie, pričom teraz už je potvrdené, že táto udalosť prebehne v rámci konferencie IFA v Berlíne. Ak si teda brúsite zuby na nedávno predstavený model z dielne HONOR, už čoskoro budete mať možnosť kúpiť si ho aj v Európe.

HONOR Magic V3 bude novinkou konferencie IFA

Čínske predstavenie modelu HONOR Magic V3 si získalo veľkú pozornosť nielen fanúšikov spoločnosti. Nový skladateľný smartfón typu fold výrazne zapracoval na konštrukcii, ktorá je teraz tenšia a nasleduje tak trendy tohto roku. Práve konštrukcia je totiž súčasť smartfónov, na ktorej pracuje aj konkurencia a dôkazom bude aj model Xiaomi MIX Fold 4, ktorý zredukoval aj priestor medzi časťami smartfónu v zloženom stave.

Zdroj: TOUCHIT.sk
HONOR Magic V2

Teraz sa však HONOR Magic V3 pripravuje na príchod aj mimo Čínu, kde chce konkurovať práve značkám ako je Samsung či Xiaomi. Najnovšie informácie potvrdzujú, že HONOR Magic V3 bude súčasťou konferencie IFA 2024, ktorá začína 6. septembra. HONOR by však mal využiť túto konferenciu ešte skôr a predstavenie zrejme prebehne už 5. septembra.

HONOR pritom už spustil aj súťaž, v ktorej môžu fanúšikovia vyhrať výlet pre dvoch práve do Berlína. Kupóny na tento výlet pritom avizuje na 4. septembra, čo teda znamená, že by dátum predstavenia mohol byť pokojne stanovený na 5. septembra .

Zdroj: gsmarena.com, andro4all.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.