Užitočný pomocník na cestovanie s deťmi.

Cybex Coya je kompaktný detský kočík, ktorý oceníte najmä v prípade, že cestujete s deťmi. Dvojnásobne, ak idete vlakom alebo lietadlom. Jeho hlavnou výhodou je totiž to, že ho viete zložiť do rozmerov príručnej batožiny, ktorú si môžete zobrať aj na palubu lietadla.

Kočík zložíte do veľkosti príručnej batožiny rýchlo a pohodlne a aj v kufri auta zaberá málo miesta. Aby sa samovoľne neotvoril, tak ho zacvaknete. Praktické je, že obsahuje aj ramienko, vďaka ktorému si v ho prípade potreby môžete dať na rameno a máte tak voľné obe ruky.

Do 22 kg alebo 4 rokov

Cybex Coya je určený pre deti do 22 kg alebo 4 rokov. Z jeho funkcií a vlastností dávame do pozornosti striešku proti slnku, ktorá má aj odzipsovateľnú časť. Tá zabezpečuje priedušnosť alebo vetranie, hlavne v letných mesiacoch.

V zadnej časti, pri rukoväti, sa nachádza malé vrecko, do ktorého sa zmestí mobil, peňaženka, doklady a prípadne aj nejaké veci pre dieťa, ako je cumlík. Samozrejmosťou sú upínacie popruhy, ktoré sú nastaviteľné a jednoducho jedným ťahom sa dajú pritiahnuť.

Zadná časť polstrovanej opierky sa dá odňať. Keď tak spravíte, je tam sieťka, ktorá najmä v letných mesiacoch zabezpečuje, že sa dieťa nebude potiť. Zadná časť je polohovateľná, zo sediaceho stavu ju viete dať až skoro do úplne ležiacej polohy.

Cybex CoyaZdroj: TOUCHIT
Cybex Coya

Zvládne aj mierne nerovnosti

Kočík síce nie je určený do terénu, ale jemné nerovnosti zvládne. Vďaka odpruženým kolieskam sa bude dieťa cítiť komfortne, aj pokiaľ pôjdete po väčších nerovnostiach. Využiť sa dá aj spodná časť kočíka, kde je odkladací priestor, napríklad na sveter alebo na nákupy na letisku. Súčasťou kočíka je samozrejme aj brzda.

Cybex Coya je k dispozícii v rôznych farebných verziách. Môžete si tak skombinovať rôznu farbu vnútra a rámu.

S kočíkom sme strávili viacero dní na dovolenke. Z praktického hľadiska sme ocenili ľahkú a pohodlnú manipuláciu a už spomenutú výbornú kompaktnosť. Do pozornosti dávame aj našu videorecenziu na tento kočík.

Cena: od 500 eur

Zapožičal: Cybex

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit