Medzigeneračné zmeny v dizajne budú minimálne.

Kórejská spoločnosť pripravuje zmenu, ktorá bude mať vplyv na počet zariadení, ktoré sa v ponuke vlajkových tabletov série Galaxy Tab S10 tento rok objavia. Už skôr bolo odhalené, že Galaxy Tab S10+ má modelové číslo SM-X820, zatiaľ čo Tab S10 Ultra SM-X926C, pričom tieto dva modely budú podporovať 45 W káblové nabíjanie, rovnako ako ich predchodcovia, modely Tab S9 alebo modely série Tab S9 FE. Obidva tablety by mali byť dokonca vybavené 4 nm čipsetom MediaTek Dimensity 9300+

Samsung Galaxy Tab S10+ a S10 Ultra tablety na prvých obrázkoch
Samsung Galaxy Tab S10 Ultra

V tomto prípade je to možno aj škoda, pretože v čase predstavenia tabletov bude s najväčšou pravdepodobnosťou predstavený aj čipset Dimensity 9400, ktorý ponúkne brutálny výkon. Nová správa z portálu AndroidHeadlines však opäť potvrdzuje, že Samsung skutočne uvedie na trh iba dva tablety série Galaxy Tab S10, čím sa “zbaví” základného modelu z predchádzajúcich generácií vlajkových Galaxy Tab S tabletov. V tejto súvislosti je preto pochopiteľné, prečo sa na verejnosť nedostávajú žiadne informácie a ani fotografie modelu Galaxy Tab S10.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra vľavo a Samsung Galaxy Tab S10+ vpravo

Aktuálne boli zverejnené prvé obrázky modelov Galaxy Tab S10 Ultra a Tab S10+. Tieto dva modely je možné od seba veľmi jednoducho odlíšiť, pretože model Ultra má v strede obrazovky výrez, ktorý je najvýraznejším rozpoznávacím prvkom výbavy od modelu Tab S9 Ultra. Aj vďaka tomuto prvku výbavy sa budú tieto dve generácie Galaxy Tab S tabletov na seba podobať. Zároveň je vidieť, že spoločnosť Samsung tento rok nemala potrebu robiť nejaké veľké zmeny v dizajne, pretože v prípade tabletov ide predovšetkým o čo najväčší displej.

Hovorí sa, že tablety Galaxy Tab S10+ a S10 Ultra by mali byť predstavené v októbri v striebornej a grafitovej farbe. 

Zdroj: AndroidHeadlines

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.