Takmer každý používa Microsoft Office, študenti a profesionáli ho používajú takmer denne.

Mesačné poplatky za predplatné sa však môžu rýchlo nazbierať. Doživotná licencia zvyčajne stojí okolo 200€, čo môže byť naraz veľká suma. Našťastie, Godeal24 prichádza na pomoc so „späť do školy výpredajom„, ktorý je skvelou príležitosťou získať licenciu na Microsoft Office alebo Windows za výhodnú cenu. Po obmedzený čas môžete získať doživotnú licenciu na Microsoft Office Professional 2021 len za 28,75 € (bežne 299 €) s kódom „GG62“.

Microsoft Office Professional 2021 obsahuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access, poskytujúc vám všetko, čo potrebujete na dokončenie osobných a profesionálnych úloh. Táto doživotná licencia znamená, že vás nebudú ovplyvňovať prerušenia služieb alebo obnovy predplatného, čím získate predvídateľné rozpočtovanie a dlhodobé úspory nákladov. Ak nepotrebujete všetky funkcie, pozrite si túto ponuku na MS Office 2019 Professional, ktorý stojí len 20€ a ponúka všetky rovnaké funkcie okrem Teams.

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! (kód kupónu „GG62“)

Nemusíte sa nutne vzdať svojho starého, osvedčeného počítača a nahradiť ho úplne novým. Môžete mu dať nový život tým, že aktualizujete jeho operačný systém na najnovší a najlepší od Microsoftu: Windows 11 Professional, teraz v predaji len za 13,55 € (bežne 199 €) na Godeal24. Windows 11 Pro je prispôsobený pre moderných profesionálov, ponúka bezproblémové rozhranie a pokročilé bezpečnostné funkcie, ako je biometrické prihlásenie, TPM 2.0 a Smart App Control. Pre tvorcov obsahu a hráčov prináša DirectX 12 Ultimate ohromujúcu grafiku. AI asistent Copilot je ako váš osobný robotický pomocník, ktorý odpovedá na otázky, sumarizuje webové stránky, pomáha s programovaním a oveľa viac.

Obrovská zľava na OS Windows: (kód kupónu „GG50“)

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes so zľavou 62 % (kód kupónu „GG62“)

Až 50 % zľava na viac Windows! (Kód kupónu „GG50“)

Viac nástrojov za najlepšiu cenu!

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre IT bezpečnosť a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete bez problémov používať!

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.