Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Čakanie je takmer na konci. Koniec odpočítavania na “CUPRA Cube” znamená začiatok 37. ročníka Louis Vuitton America´s Cup Barcelona a dnes CUPRA poodhaľuje pred svetovou premiérou, prvé detaily nového modelu CUPRA Terramar.

Počas nasledujúcich dní bude časovať nainštalovaný na pláži v Barcelone a bude ukazovať niektoré detaily nového modelu značky. Na “CUPRA Cube” sa budú zobrazovať aj informácie o jednotlivých závodoch, ako aj výsledky a poradie súťažiacich, aby mali fanúšikovia súťaže vždy aktuálne informácie.

Nový CUPRA Terramar prichádza, aby povýšil značku CUPRA na pozíciu najrýchlejšie rastúceho segment v Európe. Toto nové dizajnové SUV vzdáva hold okruhu Terramar v  Sitges, kde sa CUPRA prvykrát predstavila svetu. CUPRA Terramar je novým hrdinom éry, vytvoreným podľa nového dizajnového jazyka CUPRA, ktorý dokonale spája emócie a výkon. 

Vyznačuje sa jedinečnou DNA CUPRA s odvážnym a sebavedomým vzhľadom,  integruje novú generáciu technológií, väčšiu digitalizáciu a prvky udržateľnosti, pričom zvyšuje a zlepšuje jazdné vlastnosti. 

Svetová premiéra modelu CUPRA Terramar bude nezabudnuteľnou udalosťou, ktorá spojí fanúšikov značky CUPRA, aby zažili novú éru značky v rámci súťaže, v ktorej niet druhého miesta.

Svetová premiéra sa bude naživo vysielať 3. Septembra o 12:15 CEST na YouTube: https://youtube.com/live/044s9WOkMyM?feature=share

Značky: