Okrem nových variantov TV služby sa zmenili aj doplnkové TV balíky.

Orange oznámil, že od 27. augusta 2024 začne ponúkať vynovenú TV službu. Tá bude k dispozícii v troch nových variantoch, ktoré nahradia existujúcu ponuku. Nové TV varianty ponúknu viac TV kanálov, avšak v porovnaní s aktuálnou trojicou budú drahšie.

Prehľad nových programov televízie platných od 27. augusta 2024:

 TV StrednáTV VeľkáTV Prémiová
Počet programovViac ako 100Viac ako 125Viac ako 150
Služby navyšeFilmotéka ŠtartFilmotéka Štart 1 tematický TV balík podľa svojho výberuFilmotéka Štart 2 tematické TV balíčky podľa svojho výberu
TV archív (pri 24 mesačnej viazanosti)ZadarmoZadarmoZadarmo
Prenajatie zariadenia (Set-top box)2 €/mesiac2 €/mesiac2 €/mesiac
Mesačný poplatok11 €16 €21 €

Súčasťou TV služby je aj Orange TV cez internet zadarmo, ktorá umožňuje sledovať televíziu v mobile, tablete alebo na notebooku kdekoľvek a kedykoľvek.

Operátor takisto ponúka možnosť získať internet a televíziu zadarmo na šesť mesiacov. Ponuka sa vzťahuje na všetkých zákazníkov, ktorí si od 27. augusta aktivujú Stredný a vyšší optický internet spolu so Strednou a vyššou TV s viazanosťou na 24 mesiacov.

Vynovené doplnkové TV balíčky

Súčasťou vynovenej TV služby je aj zníženie počtu doplnkových TV balíčkov z 23 na 8. V novej ponuke sú tri tematické balíky, každý bude stáť 3 eurá mesačne. Dopĺňa ich päť Extra TV balíkov s mesačným poplatkom od 3 – 7,50 eur mesačne.

Mesačný poplatok za balík HBO a Max sa pri 24 mesačnej viazanosti znižuje na 6 eur a za výhodnejších podmienok je možné získať aj balík Cinemax (3 eurá mesačne namiesto pôvodných 7,49 eur). Znížený poplatok platí aj pre existujúcich zákazníkov, ktorým Orange automaticky upraví platby od nasledujúcej faktúry.

Upravená ponuka tematických TV balíkov platná od 27. augusta

Mesačný poplatok
Balík Dokumenty3 eurá
Balík Zábava3 eurá
Balík Filmy a zahraničie3 eurá

Upravená ponuka Extra TV balíkov platná od 27. augusta

Mesačný poplatok
Balík Šport4,50 eur
Balík HBO a Max6 eur (pri 24 mesačnej viazanosti)
6,90 eur (bez viazanosti)
Balík Cinemax3 eurá
Balík Exkluzív (obsah pre dospelých)7,50 eur
Balík Maďarský3,50 eur

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit