HONOR Magic7 Pro bude dizajnom pripomínať predchádzajúcu generáciu telefónu.

Obdobie predstavovania vlajkových lodí je už za rohom. Už čoskoro tak budeme môcť byť svedkami predstavení nových prémiových smartfónov viacerých značiek, pričom jeseň patrí zvyčajne čínskym telefónom. Tie budú v najbližších týždňoch predstavené práve v Číne, na globálny trh sa dostanú neskôr. Novej generácie sa dočká aj model HONOR Magic6 Pro predstavený vo februári tohto roku aj na globálnom trhu.

HONOR Magic7 Pro tak má byť jedným z prvých telefónov, ktoré vo výbave ponúknu aj výkonný Snapdragon 8 Gen 4. Jeho predstavenie má prebehnúť už v polovici októbra, takže novinka z dielne HONOR by mala byť odhalená v priebehu najbližších týždňov. Teraz sa tak tento model objavil aj v novom úniku, kde ho je možné vidieť priamo v akcii. Je ho totiž vidno aj na reálnej snímke.

Už na tejto snímke je možné vidieť širší priestrel pre selfie fotoaparát v displeji a rovnako aj jeho zakrivenie. Displej bude zakrivený po všetkých štyroch stranách, pričom zakrivenie bude len mierne. Magic7 Pro je však na snímke zobrazený v ochrannom kryte a z tohto dôvodu nemôžeme určiť, aký bude jeho tvar. Kryt totiž výrazne zakrýva krivky telefónu. Vidno je len strieborný rámik zariadenia s tlačidlami.

HONOR Magic7 Pro na reálnej snímkeZdroj: Weibo
HONOR Magic7 Pro na reálnej snímke

Keď sa na snímku pozriete detailnejšie, v pozadí, ktoré je rozmazané, je vidno menovku zavesenú na krku človeka. Ide o menovku, ktorá sa spája s tohtoročným veľtrhom IFA, kde bol pravdepodobne model aj zachytený. Snímka je teda aktuálna a je pravdepodobné, že HONOR už dokončuje práce na telefóne. Na snímke sa totiž zdá byť funkčný a aktuálne by sa Magic7 Pro mohol nachádzať už vo finálnom štádiu vývoja.

Vo výbave modelu HONOR Magic7 Pro môžeme očakávať napr. 6,82″ LTPO OLED displej, 50 Mpx hlavný snímač fotoaparátu, veľkú 5800 mAh batériu aj podporu 100 W nabíjania. Špecifikácie pritom unikli aj v predchádzajúcom úniku a rovnako sme v rámci renderu mali môžnosť vidieť telefón spolu s dizajnom aj v príspevku na sociálnej sieti X. Magic7 Pro teda bude ďalšou novinkou jesene, pričom sa pridá k modelom ako bude aj Xiaomi 14T Pro či iPhone 16 od Applu.

Zdroj: xiaomiui.net, Weibo

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.