Predstavenie modelu HONOR Magic7 Pro by malo prebehnúť v novembri.

Model HONOR Magic7 Pro je už teraz predmetom únikov. Dôvodom je blížiace sa predstavenie pre Čínu, kde by sa mal telefón objaviť už o pár týždňov. Aj napriek tomu, že na globálnom trhu zatiaľ hviezdi model HONOR Magic6 Pro, v Číne už sa pripravuje novembrové predstavenie jeho nástupcu. A aj keď na globálny trh tento model príde až začiatkom budúceho roka, jeho výbava nás zaujíma.

HONOR Magic7 Pro by mal byť zástupcom vlajkových lodí, ktoré vo výbave ponúknu čipset Snapdragon 8 Gen 4. Práve preto sa odhaduje aj novembrové predstavenie telefónu, nakoľko vlajkový čipset spoločnosti Qualcomm príde na trh už v októbri. Model značky HONOR by mal teda prísť na trh po tom, čo budú predstavené aj modely zo série Xiaomi 15, ktoré budú prvými zariadeniami so spomínaným čipsetom.

HONOR Magic6 Pro v krásnej zelenej farbeZdroj: Touchit.sk
HONOR Magic6 Pro v krásnej zelenej farbe

Novinka od HONORu príde na trh so 6,82″ OLED displejom a podporou 120 Hz obnovovacej frekvencie. Ďalej budú výbavu tvoriť aj tri snímače fotoaparátu, pričom všetky tri by mali mať 50 Mpx. Pôjde o širokouhlý snímač, teleobjektív a ultraširokouhlý snímač, možné však je, že teleobjektív bude mať 200 Mpx. Magic7 Pro by sa mal sústrediť aj na selfie fotoaparát, ktorý by mal mať taktiež 50 Mpx.

Batéria smartfónu má mať kapacitu 5800 mAh, pričom nabíjanie bude možné maximálne pri 100 W. HONOR však ponúkne aj rýchle bezdrôtové nabíjanie s výkonom až 66 W. Novinka s označením Magic7 Pro by mala vsadiť aj na IP certifikáciu voči vode a prachu. Tá bude jednou z pokročilých až na úrovni IP68 alebo až IP69. Dodatočné informácie k výbave sa pravdepodobne dozvieme čoskoro vďaka blížiacemu sa predstaveniu telefónu. Známy je už aj jeho dizajn, ktorému sme sa venovali v predchádzajúcom článku.

Zdroj: gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.