Ponuka je dostupná od 17. septembra 2024.

Operátor O2 prichádza so zaujímavou ponukou. Novým aj existujúcim zákazníkom umožňuje, aby si aktivovali ľubovoľný O2 Paušál na mesiac zadarmo. Ponuku môžete využiť kdekoľvek a kedykoľvek prostredníctvom mobilnej O2 aplikácie.

Ak si chcete O2 Paušál vyskúšať, treba postupovať nasledovne. Prostredníctvom O2 aplikácie vo vašom smartfóne si aktivujte nový O2 Paušál, ktorý vás zaujal. Môžete si ho aktivovať s novým telefónnym číslom alebo prenosom existujúceho čísla pomocou mobilnej aplikácie.

Postup je nasledovný a popisuje aktiváciu pre nových zákazníkov. V prípade existujúcich zákazníkov nie je potrebné vykonať niektoré z krokov:

  • v rámci aktivácie cez mobilnú O2 aplikáciu vypíšte kontaktné údaje,
  • vyberte si žiadaný O2 Paušál,
  • overte emailovú adresu,
  • zadajte údaje z občianskeho preukazu a odfoťte tvár (biometrické overenie)
  • zvoľte si spôsob platby a doručenie SIM karty poštou alebo kuriérom
  • zmluvu podpíšte elektronicky stlačením jedného tlačidla
  • po doručení novej SIM karty ju aktivujte v mobilnej aplikácii

Následne môžete využívať všetky výhody spojené so zvoleným O2 Paušálom na mesiac úplne bezplatne. V rámci ponuky máte bezplatný prístup ku všetkým službám zahrnutým v zvolenom paušále mimo služieb tretích strán, či extra balíčkov alebo iných platených funkcií.

Užitočná informácia pre existujúcich zákazníkov je, že ak si aktivujete paušál počas prebiehajúceho fakturačného obdobia, ponuka platí nielen pre zostávajúcu časť tohto obdobia, ale aj celý nasledujúci mesiac. Po skončení skúšobného obdobia si môžete zvoliť, či budete pokračovať s aktuálnym paušálom alebo si ho zmeníte na iný.

Pripomeňme, že O2 aktuálne ponúka pokrytie 5G sieťou na úrovni 81,4 % populácie Slovenska.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit