Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sony s potešením oznamuje, že jej vlajkový smartphone je teraz dostupný aj v novej výraznej šarlátovo-červenej farbe.

Nový šarlátovo-červený variant modelu Xperia 1 VI ponúka všetky najnovšie špičkové technológie, ktorými sú vybavené taktiež aktuálne ponúkané farebné varianty modelu, a poskytuje tak jedinečný používateľský zážitok. Jeho elegantná estetika je ešte viac umocnená a zdokonalená luxusnou matnou povrchovou úpravou v ohromujúcom odtieni šarlátovo-červenej farby.

Táto výrazná farba, ktorá oslavuje individualitu, umožní našim zákazníkom ukázať jedinečný štýl pomocou smartphonu, ktorý je navrhnutý tak, aby bol výkonný aj štýlový zároveň.

„Kombináciou použitia jednoliatej, sýtejšej farby spolu s matnou štruktúrou skla na zadnej strane, ktorá stavia na funkčnú krásu, sme vytvorili farebné prevedenie s viacerými farebnými tónmi. Tie sa môžu v závislosti od uhla pohľadu alebo prostredia javiť ako jasne oranžová alebo tmavo-červená farba,“ uviedol Kaoru Murai, Art Director, Sony Group Corporation.

Xperia 1 VI v šarlátovo-červenej farbe bude k dispozícii 512 GB internou pamäťou, ktorá vám dodá istotu, že budete mať dostatok úložného priestoru aj pri zhotovovaní snímok a videí vo vysokom rozlíšení.

Kľúčové vlastnosti smartphonu Xperia 1 VI:

  • Nekompromisná kvalita fotoaparátu vďaka snímaču Exmor T pre mobilné zariadenia
  • Úplne jedinečný 3,5x – 7,1x optický zoom s teleobjektívom pre jedinečnú kreativitu a úžasné makro fotografie
  • Ohromujúci displej využívajúci technológiu Powered by BRAVIA, ktorá reprodukuje obraz veľmi živo a s vysokým kontrastom
  • Výnimočná čitateľnosť obrazovky pri jasných podmienkach vďaka technológii spracovania obrazu Sunlight Vision AI
  • Dvojdňová výdrž batérie [i]
  • Na dotyk príjemný a prepracovaný dizajn s textúrovaným povrchom pre lepší úchop a pocit ako zo skutočného fotoaparátu vďaka dedikovanému tlačidlu spúšte fotoaparátu. Dostupný aj v čiernej, platinovo-striebornej a khaki zelenej farbe [ii]

Xperia 1 VI v šarlátovo-červenej farbe bude v predaji od 21. októbra za cenu 1499 EUR.

Ďalšie informácie o telefóne Xperia 1 VI nájdete na adrese:

https://www.sony.sk/smartphones/products/xperia-1m6

[i] Výsledky simulované spoločnosťou Sony Corporation na základe skutočného profilu používania pri použití rovnakého typu batérie a nabíjania cez USB. Výdrž batérie závisí od spôsobu používania.

[ii] Existujúce farby sú k dispozícii iba vo verzii 256 GB.

Značky: