HONOR Magic7 Pro už nemá čo skrývať.

Predstavenie modelu HONOR Magic7 Pro je čoraz bližšie. Prebehnúť má už 30. októbra, teda koncom tohto mesiaca a výrobca si na ňom mal dať skutočne záležať. Prinesie výrazné vylepšenia v porovnaní s predchádzajúcou generáciou a okrem fotoaparátu sa sústredí aj na výdrž batérie či prémiový výkon. S blížiacim sa predstavením telefón poznáme už takmer úplne. Najnovšie ho na snímkach ukázal CEO spoločnosti, George Zhao, pričom nevynechal ani detaily displeja.

Zadná strana smartfónu bola ale dobre chránená a zakrytá čiernym krytom. Nie je teda úplne vidno dizajn telefónu, ten sme ale mali možnosť vidieť už v predchádzajúcich únikoch. HONOR si však predsa musí nechať nejaké prekvapenie na predstavenie a nemôže telefón ukázať kompletne ešte pred predstavením. Takto bude ale smartfón vyzerať.

HONOR Magic7 ProZdroj: gsmarena.com
HONOR Magic7 Pro

Displej smartfónu má mať podľa snímky mierne zakrivenie po všetkých štyroch stranách, pravý a ľavý okraj bude ale zakrivený výraznejšie. HONOR Magic7 Pro má mať teda opäť dizajn podobný predchádzajúcej generácii aj v rámci displeja. Výrez pre selfie fotoaparát má byť širší. Dôvodom je umiestnenie nielen selfie fotoaparátu, no aj technológie pre 3D skenovanie tváre.

Rámčeky okolo displeja budú tenké a očakávame, že HONOR na tejto estetickej záležitosti zapracoval. Práve v rámci rámčekov by sme mali spozorovať ich tenšie rozmery v porovnaní s modelom Magic6 Pro. Ako sme už spomenuli, zadná strana smartfónu bola v rukách CEO spoločnosti zakrytá. V rámci skorších únikov sa ale objavili rendery, ktoré odhalili takmer identický dizajn Magic7 Pro v porovnaní s predchádzajúcou generáciou. Rozdiel bude vo farebných prevedeniach a tiež mierne odlišnom tvare ostrovčeka s fotoaparátom.

HONOR Magic7 ProZdroj: gsmarena.com
HONOR Magic7 Pro

HONOR Magic7 Pro má vo výbave zahrnúť čipset Snapdragon 8 Elite a rýchle 100 W nabíjanie. Kapacita batérie by mala mať 5600 mAh a očakávať môžeme aj novú ultrasonickú čítačku odtlačkov prstov v displeji. Dizajn ako aj výbava sa nám odhalí ale už čoskoro, avšak globálne predstavenie prebehne až začiatkom budúceho roka, pravdepodobne v marci počas MWC v Barcelone.

Zdroj: gsmarena.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.