Pripravte sa na to najlepšie z technologického sveta s najnovším vydaním časopisu TOUCHIT! Tento mesiac sme sa zamerali na prelomové inovácie v oblasti umelej inteligencie, smartfónov, notebookov a trendov, ktoré budú dominovať počas vianočnej sezóny.

Čakajú vás exkluzívne články, recenzie a praktické tipy, ktoré vám uľahčia výber darčekov či zorientovanie sa v najnovších technológiách.

Nové vydanie TOUCHIT
Nové vydanie TOUCHIT

Nové vydanie časopisu TOUCHIT už nájdete vo vašej obľúbenej predajni tlače. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať tiež cez mobilnú aplikáciu.

Ak ste predplatiteľ, máte prístup do mobilnej aplikácie zadarmo. Aktivujte si aplikáciu tu. V súťaži môžete vyhrať slúchadlá a reproduktor Creative. Zapojte sa do našich mesačných súťaží tu.

Nové vydanie TOUCHIT 9-10/2024 už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné>>

Čo všetko na vás čaká v tomto vydaní?

Výstava IFA 2024: 100 rokov inovácie s umelou inteligenciou

Prehľad najnovších trendov z najväčšej európskej výstavy spotrebnej elektroniky, kde dominovali smartfóny, televízory, notebooky a umelá inteligencia. Zistite, ktoré produkty vás potešia pod stromčekom!

Benjamin Braun, riaditeľ marketingu v Samsung Europe

Reálne využitie umelej inteligencie

AI sa stáva súčasťou nášho každodenného života – v smartfónoch, webových aplikáciách či pri spracovaní fotiek a textov. Ukážeme vám, ako ju čo najlepšie využiť.

ai-generated-ruka ukazujuca na velke stenove displeje

Wi-Fi 7: Čo prináša a potrebujeme ju?

Objavte, čo nová generácia Wi-Fi prináša a aké sú jej hlavné výhody oproti predchádzajúcim verziám.

Vianočná poradňa: Darčeky pre každého

Neviete, čo kúpiť svojim blízkym na Vianoce? Náš špeciálny sprievodca vám poradí s výberom ideálnych darčekov – od smartfónov a notebookov až po smarthodinky či robotické vysávače.

Žena s mužom vešajú ozdoby na vianočný stromček

Toto je len ochutnávka toho, čo vás v novom vydaní TOUCHIT čaká.  Nové vydanie už nájdete v každom dobrom novinovom stánku. Najlepšou cestou, ako sa dostať k časopisu je predplatné>>

Značky: