Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Microsoft Solitaire je aj po 25 rokoch jednou z najhrávanejších hier všetkých čias na systéme Windows.

Okrem toho si Microsoft Solitaire Collection, kolekciu hier Solitaire, ktorú poznáte a máte rady na systémoch Windows 8 a Windows 10, zahralo počas posledných štyroch rokov viac ako 119 miliónov unikátnych hráčov. A teraz si obľúbenú kartovú hru môžu hráči na iPhone, iPad a zariadeniach Android zahrať zadarmo.

Microsoft Solitaire Collection ponúka v jednej aplikácii päticu najlepších kartových hier Solitaire: Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid a Tripeaks. Kolekcia takisto obsahuje denné výzvy, v ktorých sa môžete pustiť v niekoľkých stupňoch obtiažnosti do zaručene vyriešiteľných úloh v každom z piatich herných režimov, a vyhrať zaujímavé ceny.

Vďaka Xbox Live integrácii sa môžete prihlásiť svojim Xbox Live alebo Microsoft účtom, získať achievementy, Gamerscore a súťažiť s priateľmi. A keďže sa postup hrou a herné dáta ukladajú do cloudu, môžete pokračovať v hraní bez ohľadu na používané zariadenie (Windows 10, iPhone, iPad alebo Android). Ak ešte nie ste členom Xbox Live, vytvorenie bezplatného konta prostredníctvom hry je jednoduché a oplatí sa to.

Hráči na iPhone, iPad a zariadeniach Android získajú v rámci osláv celosvetového uvedenia Microsoft Solitaire Collection na platformách iOS a Android až do 31. decembra mesačný prístup k verzii Premium Edition v hodnote 1,99 euro, ktorá ponúka bonusy, dvojnásobný počet mincí v denných výzvach a je bez reklám.

Stiahnite si Microsoft Solitaire Collection na App Store a Google Play ešte dnes. Hra je dostupná takisto aj na Windows Store.

Značky: