Orange prichádza so špeciálnym bezpečnostným balíkom pre celú rodinu. Jeho úlohou je eliminovať nástrahy virtuálneho sveta.

Bezpečnostný balík má ochrániť dokopy až 4 zariadenia. Je k nemu aj špeciálna aplikácia na ochranu detí na internete. Zákazníci Orangeu sa tak nemusia obávať nebezpečenstiev, ktoré im a ich deťom online svet môže priniesť. Smelo si môžu užívať bezpečné surfovanie na svojich smartfónoch, tabletoch, či počítačoch.

Rodinný bezpečnostný balík slúži na komplexnú ochranu PC a mobilných zariadení pred vírusmi, škodlivým softvérom a útokmi hackerov. Zároveň prináša aj možnosť pre rodičov ochrániť deti pred nebezpečnými hrozbami pri používaní mobilných zariadení. Rodinný bezpečnostný balík obsahuje softvér ESET SmartSecurity, ESET Mobile Security a ESET Parental Control.

Využívanie mobilných dát v rámci mobilných aplikácií Mobile Security Orange Edícia a ESET Parental Control je pre zákazníkov Orangeu bezplatné, spotrebované dáta sa im neodrátavajú z ich paušálu, resp. predplateného objemu. Ďalšou výhodou Rodinného bezpečnostného balíka je, že zákazníci si nemusia predplatiť 18 mesačnú licenciu na službu, ale Balík získajú za mesačný poplatok 4,50 eur, a to aj bez viazanosti.

Navyše všetci, ktorí si Rodinný bezpečnostný balík zakúpia do 31. januára 2017, budú zaradení do žrebovania o 10 iPhonov SE 16 GB.