Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca vysoko výkonných modulov DRAM a produktov NAND Flash, oslavuje 15. výročie (spoločnosť bola založená v máji 2001).

Pri tejto príležitosti ADATA zahajuje celosvetovú kampaň na tému „Ukážte, ako máte radi značku ADATA a vyhrajte!“ Súťaž trvá od apríla až do 15. júla 2016. ADATA každý mesiac vyberie šťastlivcov, ktorí vyhrajú hodnotné ceny, medzi inými aj Apple iPad Air 2, externé pevné disky ADATA s krytím military, kamery Polaroid Cube, micro SD karty ADATA alebo iné mobilné príslušenstvo.

Párty k 15. výročí vzniku ADATA – 01_web2016_3_nowat

Poďakovanie za 15 rokov „Love, Life, Dreams“

ADATA má za sebou od roku 2001 množstvo úspechov. Podarilo sa jej vybudovať silnú svetovú značku, ktorá je synonymom pre inovatívne technológie a výkon. Svoje inovácie primárne sústredí na zvyšovanie výkonu pre gaming (počítačové hry), LED osvetlenie a mobilné príslušenstvo, kde sa zameriava najmä na Apple zariadenia. ADATA je držiteľom niekoľkých prestížnych svetových ocenení za dizajn a aj v našich médiách zbiera ocenenia v rôznych testoch. Spoločnosť vníma zákazníkov ako priateľov a chce sa im poďakovať za dosiahnuté úspechy aj touto kampaňou k 15. výročiu.

Párty k 15. výročí vzniku ADATA – 03_web2016_3_nowat

Globálna kampaň, ktorú spoločnosť usporiadala k 15. výročiu, vyzýva fanúšikov, aby ukázali svoju „lásku k ADATA“. Urobiť tak môžu až do 15. júla všetci, ktorí si zakúpia alebo už vlastnia nejaký výrobok ADATA a vyjadria svoj názor na daný produkt napr. príspevkom v niektorom z e-Shopov, ako sú Alza, CZC, TSBOHEMIA, MALL a pod., príp. sa pochvália unboxingom, článkom na blogu, príspevkom v diskusnom fóre, postom na sociálnej sieti,… Odkaz je následne potrebné zaregistrovať spolu s kontaktom na účastníka na stránke ADATA, aby ste mohli byť zaradení do žrebovania. Hrá sa každý mesiac celkovo až o 80 produktov. Víťazov určí náhodné žrebovanie a výsledky budú oznámené 20. mája, 17. júna a 15. júla 2016.

logo_web2016_3_nowat

Značky: