Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných pamäťových modulov DRAM a mobilného príslušenstva, s potešením oznamuje uvedenie USB flash disku ADATA UV350. Na prvý pohľad zaujme elegantným vzhľadom, designom bez krytky a výrazným otvorom na zavesenie na kľúče alebo šnúrku. Vďaka tomu je jeho až 64 GB kapacita jednoducho prenosná všade tam, kde je to potrebné. Podpora USB 3.1 zase zaistí bezproblémový prenos fotiek, hudby, videa alebo čohokoľvek iného.

Odporúčaná koncová cena s DPH:
UV350 16 GB – 5,50 eur, 32 GB – 8 eur, 64 GB – 14,50 eur

Jednoducho prenosný, štýlovo elegantný

Lesklá povrchová úprava dáva disku UV350 punc štýlu a elegancie. Netradične tvarované očko na zavesenie je vďaka svojej veľkosti ideálne pre dnešnú uponáhľanú dobu. Umožňuje totiž disk rýchlo zavesiť prakticky na čokoľvek. Vďaka progresívnemu bezkrytkovému designu sa neustále hľadanie vrchnej časti bežných USB diskov stáva dávnou minulosťou.

Rýchle prenosy s veľkou kapacitou

UV350 podporuje USB 3.1, čo v praxi znamená prenosové rýchlosti až 5 Gb/s, funkciu plug and play a samozrejme tiež spätnú kompatibilitu so zariadeniami, ktoré majú staršie USB 2.0. Vďaka dostupným kapacitám 16 GB, 32 GB alebo 64 GB sa používatelia nemusia obávať nedostatku miesta, či už chcú na disk ukladať fotky vo vysokom rozlíšení alebo 4K videá. UV350 samozrejme spolupracuje so všetkými typmi zariadení, ako sú počítače, tablety, hudobné systémy, televízie, audio systémy v automobiloch, herné konzoly a ďalšie. Funkcia plug and play zase zaistí nahrávanie a sťahovanie súborov bez zbytočného zdržovania. Rovnako ako ostatné USB disky ADATA prichádza aj UV350 s päťročnou zárukou.

Značky: