Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), popredný výrobca výkonných DRAM modulov a NAND Flash produktov, predstavila uvedenie RGB herného SSD disku XPG SPECTRIX S40G. Vyznačuje sa skvelými rýchlosťami pre čítanie a zápis 3 500/3 000 MB/s, nastaviteľným RGB podsvietením a radom funkcií pre zvýšenie výkonu. Všetci, ktorí hľadajú úžasný výkon a výnimočnú spoľahlivosť, už nemusia ďalej premýšľať.

Poteší hráčov, PC nadšencov, priaznivcov pretaktovania a profesionálnej grafiky

S40G podporuje štandard NVMe a je vybavený vysokorýchlostným rozhraním PCIe Gen3x4, takže sa používatelia môžu tešiť na viac než dostačujúce rýchlosti 3 500 MB/s pre čítanie a 3 000 MB/s pre zápis. Vďaka využitiu novej generácie 3D flash čipov sa vyznačuje výnimočnou kapacitou, efektivitou a výdržou. Vzhľadom k dodržaniu špecifikácií M.2 2280 funguje SSD disk s najnovšími Intel® a AMD zostavami. Vďaka uvedeným vlastnostiam je S40G ideálnou voľbou pre všetkých hráčov, počítačových nadšencov, priaznivcov pretaktovania a profesionálnych grafikov. RGB podsvietenie je plne programovateľné, umožňuje nastaviť vzorec blikania, rýchlosť, intenzitu a ďalšie vlastnosti, a to všetko v jednoduchom programe XPG.

Efektivita na prvom mieste

S40G podporuje opravný kód LDPC (Low-Density Parity-Check), ktorý umožní nielen odhaliť, ale tiež opraviť, väčšiu škálu chýb pri prenose dát. Dáta sa tak nemusia čítať opakovane, čo zvyšuje životnosť SSD disku. Okrem toho má S40G tiež šifrovanie pomocou štandardu AES s 256bitovým kľúčom, takže sú dáta v úplnom bezpečí. Každá súčiastka S40G prešla prísnym výberom, náročným testovaním a certifikáciou. Vďaka tomu môže S40G ponúknuť päťročnú záručnú lehotu.

 

Značky: