Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Externé SSD s brilantným RGB osvetlením

Spoločnosť ADATA Technology predstavuje externé SSD SE900G s brilantným RGB osvetlením, ktoré poskytuje vynikajúci výkon vďaka rýchlosti čítania a zápisu až 2 000MB/s. SE900G je približne 25x[i] rýchlejší než štandardný externý pevný disk. Používatelia môžu preniesť objemný 10GB 4K UHD filmový súbor iba za 10s.

Okrem vynikajúceho výkonu prichádza model SE900G tiež s ohromujúcim RGB designom, ktorý je medzi externými SSD skutočne jedinečný. Jeho RGB osvetlenie pokrýva 74 % plochy predného krytu pre nezameniteľnú žiaru a originalitu. Navyše RGB vyžaruje panel s kockovaným vzorom, ktorý poskytuje zariadeniu výrazný premyslený vzhľad.

Model SE900G je k dispozícii v širokej škále vysokých kapacít (512GB/1TB/2TB), vďaka ktorým sa skvele hodí pre kreatívcov na ukladanie a prenos objemných súborov, alebo pre hráčov na ukladanie herných titulov pre herné konzoly. Keď sú hráči pripravení hrať svoje uložené hry znovu, môžu ich načítať rýchlejšie[ii] než so štandardným externým pevným diskom.

Model SE900G podporuje[iii] najrozšírenejšie operačné systémy, ako je Android, Mac OS a Windows. Používatelia si môžu kedykoľvek vychutnávať svoje videá, fotografie, hudbu a všetko ostatné a jednoducho súbory zdieľať prostredníctvom SE900G s väčšinou zariadení.

Viac informácií o dostupnosti na www.adata.com.

[i] Toto tvrdenie je založené na porovnanie medzi SE900G a pevným diskom ADATA poskytujúcim rýchlosti 80MB/s. Hardware použitý pre porovnanie podporoval USB 3.2 Gen 2 a mal nainštalované ovládače UASP. Skutočný výkon sa môže líšiť v závislosti od konfigurácie hardwaru a softwaru.

[ii] Skutočné časy načítania sa môžu pri jednotlivých hrách líšiť. Pred použitím s hernou konzolou môže byť vyžadované formátovanie. Podrobné informácie o kompatibilite s hernou konzolou nájdete v používateľskej príručke k hernej konzole.

[iii] Software a hardware hostiteľského zariadenia musia byť kompatibilné s externými SSD a podporovať ich, aby bolo možné využívať funkcie zálohovania a prenosu dát OTG. Medzi podporované zariadenia patrí: iPad Pro 2018 alebo novšie, MacBook Pro 2019 alebo novšie, MacBook Air 2019 alebo novšie, Xbox One X a PlayStation® 4 Pro.

Značky: