Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology predstavila SSD disk ADATA Ultimate SU720 SATA 6Gb/s. Model SU720 je vďaka svojmu vysokému výkonu, skvelej spoľahlivosti a výhodnej cene ideálnou ponukou pre tých, ktorí chcú prejsť z klasického disku na SSD. Disk je vybavený 3D NAND pamäťou a inteligentnou SLC medzipamäťou, vďaka čomu dosahuje rýchlosti čítania a zápisu až 520 MB, respektíve 450 MB[i] za sekundu.

Odporúčané koncové ceny:
SU720 500 GB – 80 eur, 1 TB – 148 eur

Vysoká kapacita. Skvelá odolnosť. Vysoké prenosové rýchlosti

Disk SU720 využíva pokročilú technológiu 3D NAND Flash a vyznačuje sa vysokými úložnými kapacitami 500 GB až 1 TB, vylepšenou účinnosťou, solídnou spoľahlivosťou a doposiaľ najlepším pomerom cena/výkon. SU720 tiež ponúka rýchlosti priebežného čítania a zápisu až 520 MB, respektíve 450 MB1 za sekundu a podporuje ukladanie do SLC medzipamäte. SU720 je vybavený technológiou pre ochranu dát a opravu chýb, ktorá zaručuje vysokú odolnosť a poskytuje disku rýchlosť náhodného čítania/zápisu až 50 K/65 K1 za sekundu, čo je až 2,5krát vyššia rýchlosť, než akú ponúkajú štandardné pevné disky.

Presný. Robustný. Tichý

Model SU720 pracuje s technológiou opravy chýb nazývanou Low-Density-Parity-Check (LDPC), ktorá pomáha znižovať počet chýb dát a zvyšuje tak ich integritu. Táto technológia teda chráni cenný obsah disku pred poškodením. Na rozdiel od pevného disku nemá SU720 žiadne mechanické súčasti, vďaka čomu je odolnejší voči pádom a nárazom. Medzi ďalšie výhody patrí tiež jeho vyššia tepelná odolnosť (0 °C ~ 70 °C), úplná tichosť a energetická účinnosť.

Rad nástrojov pre SSD a migráciu dát

S každým zakúpeným diskom SU720 máte nárok na bezplatné stiahnutie nástrojov ADATA SSD Toolbox a Migration Utility. SSD Toolbox je rad nástrojov, ktorý umožňuje užívateľom sledovať a spravovať ich SU720 – napríklad je možné kontrolovať informácie o stave disku, úrovni opotrebenia a životnosti. Nástroj Migration Utility je obzvlášť užitočný pre používateľov, ktorí prechádzajú z pevného disku na SSD, pretože je navrhnutý pre jednoduché a rýchle zálohovanie a migráciu všetkých dát na disku, vrátane operačného systému.

Pre pokoj na duši je k modelu SU720 poskytovaná trojročná záruka.

[i] Skutočný výkon sa môže líšiť v závislosti od voľnej kapacity SSD, hardwarových a softwarových komponentov systému a ďalších faktorov.

Značky: