Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca vysoko výkonných modulov DRAM a produktov na báze NAND flash, predstavila XPG Dazzle, jej prvú líniu pamäťových modulov LED DDR4 SDRAM.

Ide o pamäťové moduly, ktoré s osvetlením LED pásikom a špecifikáciou DDR4, v sebe spájajú vzrušujúci vzhľad s vysokým výkonom a energetickou efektivitou. Vďaka patentovanej LED technológii od AVEXIR sú moduly XPG Dazzle určené pre rastúci trh PC modderov, počítačových nadšencov a hráčov, ktorý majú radi jedinečný, farebný a živý vzhľad svojich počítačov.

Žiariaci LED pásik ihneď púta pozornosť

Pamäťové moduly XPG Dazzle LED DDR4 dopĺňajú agresívny, no zároveň elegantný imidž produktov XPG, pre ktorý sú charakteristické ostré línie a štýlové farebné kombinácie, o jedinečný skvost v podobe žiariaceho LED pásiku, ktorý je zabudovaný do chladiča. So špeciálnym dizajnom a zvodným červeným LED svetlom zvýrazňujú XPG Dazzle vzhľad komponentov a revitalizujú výkon počítačov pre pretaktovanie, hranie hier, alebo ukážkový modding PC. Pamäťové moduly XPG Dazzle sú k dispozícii v rôznych baleniach (2×8GB, 4×8GB, 2×16GB alebo 4×16GB), čo umožňuje používateľom pri zostavovaní high-end zostáv väčšiu flexibilitu.

ADATA XPG Dazzle DDR4 LED Memory_2_web2016_3_nowat

Perfektná kombinácia výkonu a stability

Pamäte DDR4 predstihujú staršie DDR3 vo výkone a spotrebe energie. Pracovné napätie sa znížilo z 1.5V na 1.2V, čo predstavuje 20% úsporu vďaka ktorej môžu byť systémy chladnejšie a stabilnejšie aj pri úlohách zameraných na extrémny výkon ako sú napr. hry alebo pretaktovanie. Okrem toho implementácie Intel XMP 2.0 umožňujú pretaktovanie a ladenie priamo z OS bez nutnosti zmien v systéme BIOS, čo uľahčuje používanie a zvyšuje stabilitu systému. Pre pokročilých používateľov zostáva hlavnou prioritou chladenie a preto využívajú XPG Dazzle jedinečnú technológiu Thermal Conductive s lepším odvodom tepla pre stabilnú prevádzku. Moduly sú postavené na 10-vrstvovej PCB pre zlepšenie kvality prenosu signálu a celkovej spoľahlivosti systému.

Záruka najvyššej kvality a spoľahlivosti

Pamäťové moduly XPG Dazzle LED DDR4 sú zostavené z vysoko kvalitných čipov vyberaných procesom prísneho filtrovania. Používajú PCB najlepšej kvality a prechádzajú prísnymi testami spoľahlivosti a kompatibility, ktoré ďaleko prekračujú bežné štandardy, aby sa zabezpečila špičková životnosť a trvácnosť. Rovnako ako u všetkých pamäťových modulov poskytuje ADATA aj pre XPG Dazzle zákazníkom doživotnú záruku.

Značky: