Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), popredný výrobca výkonných DRAM modulov a NAND Flash produktov, s potešením oznamuje uvedenie pamäťových modulov DIMM DDR4-2666 U-DIMM a DDR4-2666 SO-DIMM s novou kapacitou 32 GB.

Odporúčané koncové ceny:

  • DDR4-2666 U-DIMM – 136 eur
  • DDR4-2666 SO-DIMM – 136 eur

Vďaka využitiu najnovších výrobných technológií sa podarilo dostať kapacitu 32 GB do jedného slotu, a to ako pri variante U-DIMM, tak aj pri verzii SO-DIMM. Obidva moduly podporujú najnovšie platformy Intel® a AMD. Verzia U-DIMM 32 GB poteší všetkých náročnejších používateľov, ako sú hráči alebo profesionálni grafici vďaka tomu, že im umožní prekročiť pamäťové limity dvojslotových platforiem. Pre majiteľov notebookov ponúka ADATA verziu DDR4-2666 SO-DIMM 32GB.

Ako u všetkých pamäťových modulov ADATA, aj tieto produkty a všetky komponenty použité pri ich výrobe prechádzajú dôkladným testovaním a kontrolou kvality. ADATA tak môže garantovať ich spoľahlivosť, stabilitu a vysoký výkon. Navyše spĺňajú prísne štandardy JEDEC a RoHC, čo zaručuje kompatibilitu, stabilitu a environmentálnu nezávadnosť. Vďaka vysokej kvalite môže ADATA na svoje pamäťové čipy ponúknuť neobmedzenú celoživotnú záruku.

Pamäťový modul ADATA DDR4-2666 U-DIMM je už k dispozícii a pamäťový modul DDR4-2666 SO-DIMM sa dostane na trh v polovici septembra.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Značky: