ADATA Technology oznámila uvedenie pamäťového modulu XPG Hunter DDR4.

XPG Hunter je určený pre PC nadšencov a hráčov, pričom ponúka všetky výhody DDR4 s vysokým výkonom. Podporuje XMP 2.0 pre jednoduché pretaktovanie a ponúka výbornú stabilitu, takže je ideálny pre všetkých, ktorí požadujú vysoký výkon. Dodáva sa vo variantoch U-DIMM a SO-DIMM, aby boli spokojní používatelia stolových PC aj notebookov.

To najlepšie zo všetkého – rýchlosť, vysoká kapacita, vysoká kvalita

Moduly XPG Hunter sú osadené vysoko kvalitnými čipmi podľa prísneho výberu. Sú vybavené najkvalitnejšími doskami plošných spojov a prešli náročnými skúškami spoľahlivosti a kompatibility, aby bola zaistená dlhá životnosť a vysoká odolnosť, ktoré sú kľúčovými vlastnosťami pre pretaktovanie a hranie hier. Tieto moduly poskytujú vysokú rýchlosť až 3 200 MHz a dodávajú sa vo veľkostiach 4 GB, 8 GB, 16 GB alebo 32 GB, aby spĺňali požiadavky rôznych záujemcov a ich rozpočtové možnosti.

Dostupné pretaktovanie s XMP 2.0

XPG Hunter je plne kompatibilný s XMP 2.0, takže pretaktovanie pri inštalácii na počítačoch, ktoré tiež  podporujú XMP 2.0, bude veľmi jednoduché. Podpora XMP 2.0 znamená, že používatelia majú viac spôsobov pre pretaktovanie pamäte, vrátane možnosti pretaktovania priamo z operačného systému namiesto zložitejších nastavení v BIOS.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Zdroj: Adata

Prečítajte si aj:

Prepojte si Android smartfón s počítačom so systémom Windows 10

Značky: