Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Hyundai zverejnil video modelu i20 Coupe WRC a úplne nového Hyundai TUCSON, ktorý ťahá lyžiara na závodnej trati Bilster Berg v zimnom športe známom ako skijoring
  • Kaskadérsky kúsok predviedol schopnosti úplne nového TUCSON-u s pohonom všetkých štyroch kolies a tiež schopnosť modelu i20 Coupe WRC zvládnuť zasnežený terén
  • Hyundai zdôraznil aspekt zábavy pri jazde vozidiel Hyundai, jedného zo základných kameňov vysokovýkonnej stratégie zakomponovanej do modelu Hyundai N.

Hyundai zverejnil nové video ukazujúce to, čo spoločnosť nazvala „Hyundai Snow Challenge 2021“.

V ňom je profesionálny lyžiar jazdí zapriahnutý za novým modelom TUCSON a športovým špeciálom i20 Coupe WRC po zasneženej závodnej trati Bilster Berg. Tento šport, známy najmä Škandinávii, sa nazýva skijoring. Hyundai chcel takýmto zábavným spôsobom využiť neobvykle chladné a zasnežené počasie v Nemecku.

Týmto kaskadérskym kúskom sme chceli zdôrazniť, že s vozidlami Hyundai sa jazdí zábavne. Okrem predvádzania jazdných výkonov i20 Coupe WRC na snehu a úplne nového TUCSON-u to bol aj zábavný spôsob, ako sprostredkovať dynamického ducha spoločnosti Hyundai“ hovorí Andreas-Christoph Hofmann, Viceprezident pre marketing a produkt spoločnosti Hyundai Motor Europe.

Video sa otvára počas slnečného zimného dňa pohľadom na zasneženú trať Bilster Berg. Zaujímavosťou je, že na Bilster Berg nebol sneh už desať rokov!

Video ponúka záber modelu i20 Coupe WRC, keď sa predstavuje jazdec tímu Hyundai Motorsport Customer Racing Luca Engstler. Divák vidí profesionálneho lyžiara Christopha Friedela, ktorý sa obúva do lyží a na zadnú časť rally vozidla je pripojené ťažné lano. Auto epicky odštartuje s lyžiarom.

Nasleduje niekoľko záberov na model i20 Coupe WRC, ktorý lyžiara ťahá vysokou rýchlosťou po zákrutách zimnej trate Bilster Berg. Vodič aj lyžiar sa profesionálne zvládajú nástrahy zasneženého terénu a ukazujú tak svoje znalosti v tomto adrenalínovom športe.

Je neuveriteľné, že sme dostali takúto šancu,“ teší sa profesionálny lyžiar Christoph Friedel.

Vo videu vidíme tiež nový TUCSON, ktorý lyžiara ťahá po trati. TUCSON predvádza svoje schopnosti pohonu všetkých kolies, široký postoj a mäkké odpruženie, ktoré poskytuje pohodlnú jazdu vodičovi aj lyžiarovi. Vo videu sa striedajú zábery na krajinu s pohľadmi z vtáčej perspektívy a zábermi z GoPro kamery z pohľadu lyžiara, aby divákov autenticky sprostredkoval zábavný a napínavý zážitok.

Inžinieri spoločnosti Hyundai odviedli skutočne vynikajúcu prácu,“ hovorí Engstler o úplne novom TUCSON-e.

Video ukazuje schopnosť modelu i20 Coupe WRC aj úplne nového TUCSON-u zvládať zákruty a šikany trate Bilster Berg aj v náročnom zasneženom teréne. Tento odvážny a adrenalínový kúsok umožnil spoločnosti Hyundai predviesť, to, čo jeho modely ponúkajú – naozaj zábavnú jazdu

Značky: