Po roku vás opäť radi pozývame na konferenciu AGEM Dealers Day 2018, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 27.9.2018 v krásnych priestoroch ART Hotel Kaštieľ v Tomášove pri Bratislave. Začiatok konferencie je o 9:00 a potrvá do 17:00.

Počas prednášok, ktoré sa začnú od 10:00, si prednášajúci pripravili súťaže o zaujímavé ceny. Odviesť sa môžete v elektromobiloch značky Nissan, na elektrobicykloch od ebajk či hoverbordoch.

Spoločnosť Microsoft na konferenciu prinesie XBOX stánky, ktoré budú počas konferencie prístupné pre každého. TP-Link pripravil novinky na poli biznis WiFi riešení a ESET nás zasvätí do tajov bezpečnosti. Novinky zo sveta upratovania prinesie Kärcher a spoločnosť Bissel. Braun a Oral-B, predstavia čo je nové v osobnej hygiene. SBOX a White Shark nás zoznámia s kvalitným príslušenstvom.

Redakcia PC Revue nás naučí ovládať osvetlenie smartfónom. Ondrej Macko z Touch IT poodhalí trendy v IT a vyskúša aj crash testy.

Novinky zo svojho portfólia prinesú aj vystavovatelia, ako napr.: Gigaset, Kingston, Lenovo, HP, BenQ, Abcom, Acer, Asus a mnohí iní.

Všetky potrebné informácie nájdete na agem.sk/dealers-day.

Tešíme sa na vašu účasť.

PS: Prvých 300 registrovaných návštevníkov získa tašku plnú darčekov, od našich partnerov. Zaregistrovať sa môžete na http://bit.ly/add18-registracia.

Značky: