Chatbot ChatGPT je možné doplniť aj o GPTs, ktoré získate z oficiálneho obchodu.

Keď spoločnosť OpenAI spustila chatbota ChatGPT pre širokú verejnosť, výrazne sa zmenil spôsob, ako ľudia používajú internet. Prelomový na to bol koniec roka 2022, kedy sa začala vlna experimentovania s chatbotom od OpenAI a taktiež odpovede zo strán konkurenčných spoločností ako je aj Google s chatbotom Bard. Základný chatbot však nie je všetko, čo spoločnosť OpenAI ponúka, nakoľko navštíviť môžete aj obchod s GPTs.

V tomto obchode môžete nájsť nástroje vytrénované na rôzne úkony, od pomocníkov s programovaním cez plánovače dňa až po nástroj, ktorý vám pomôže s vysvetlením matematických príkladov či problémov. GPTStore môžete vyskúšať aj vy a nájsť tak nástroje pripravené zmeniť váš pohľad na AI.

Vyskúšajte dodatočné AI nástroje

Chatbota ChatGPT dnes vyskúšal takmer každý študent či fanúšik do nových technológií. Komunikácia s ním je jednoduchá a už za krátky čas sa môžete dostať k informáciám, ktoré potrebujete. Práve rýchlosť a dostupnosť informácií je jeho výhodou v porovnaní s vyhľadávaním v Googli, kde si konkrétne výsledky musíte vyhľadať medzi viacerými webovými stránkami.

AI však môžete využiť efektívnejšie aj vďaka GPTs nástrojom, ktoré sa aktuálne dajú vyhľadať v novom obchode. Tento obchod funguje podobne ako Obchod Play či App Store s aplikáciami len s tým rozdielom, že je v ňom možné nájsť už pripravené a vytrénované AI nástroje. Obchod GPTStore obsahuje aj množstvo overených doplnkov od spoločnosti OpenAI, no je možné v ňom nájsť aj nástroje z iných zdrojov.

chatgpt umelecke stvarnenie logaZdroj: MOMO36H10 HH / Pixabay

Ak by ste chceli tento obchod prebehnúť a skúsiť si niektorý z nástrojov, zavítajte na stránku gptstore.ai a pozrite sa, čo všetko AI ponúka.

Aktuálne sa možnosť využívania GPTs šíri medzi používateľmi ChatGPT Plus, teda ak by ste niečo z toho chceli využiť, museli by ste vlastniť prémiové predplatné pre chatbota. Očakáva sa však, že neskôr sa sprístupnia aj pre ďalších používateľov a množstvo nástrojov bude možné využiť zadarmo.

Zdroj: gptstore.ai

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.