The Drone Project v podaní japonskej spoločnosti bude odhalený už čoskoro.

To, že to Sony myslí s dronmi vážne, naznačuje aj oficiálna stránka výrobcu. Spoločnosť iba pred pár hodinami oznámila, že pod značkou Airpeak spustila v oblasti AI robotiky nový projekt pre drony. Čoraz väčšia popularita dronov významne prispela k vytváraniu zaujímavých fotografií krajiny a rôznych objektov, ako aj vyššej efektívnosti pracovného toku a úsporám energie v priemyselnom sektore. 

Značka Airpeak má odrážať snahu japonskej spoločnosti prispieť k ďalšiemu vývoju a vytváraniu bezprecedentnej hodnoty prostredníctvom technológií 3R (realita, real-time a remote control) aj v oblasti dronov.

Sony Dron

Zdroj: SonyAlphaRumors

Airpeak bude v maximálnej možnej miere podporovať tvorcov videa s cieľom prispieť k ďalšiemu rozvoju zábavného priemyslu, ako aj k zlepšeniu efektívnosti a úspor v rôznych odvetviach. Sony tiež podporí tento projekt, aby bolo možné použitie dronov s najvyššou úrovňou bezpečnosti a spoľahlivosti v prostredí, kde to bolo v minulosti obtiažne.

Sony bude aj naďalej zverejňovať informácie týkajúce sa projektu a získavať spätnú väzbu od používateľov dronov prostredníctvom aktivít spolupráce, aby bola pripravená na spustenie projektu na jar 2021.

Zdroj: SonyAlphaRumors

Prečítajte si aj:

Podcast Dotyk: Aj na drona potrebujete letecké skúšky

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.