Po Motorole X30 Pro bude uvedený aj Redmi K50S Pro.

Už o pár dní by sme sa mali dočkať uvedenia prvého telefónu s 200 Mpx fotoaparátom. Teraz je na rade ďalší výrobca, ktorým je Redmi. Novinka v jeho podaní má do svojej výbavy dostať veľkú batériu, ultrarýchle nabíjanie a displej s vysokou obnovovacou frekvenciou.

Portál AndroidAuthority informuje, že vlajkový telefón bude poháňaný čipovou sadou Snapdragon 8+ Gen 1. Okrem tejto podstatnej informácie sa dozvedáme, že vo výbave sa bude nachádzať aj fotoaparát s vysokým rozlíšením. Teraz sa však môžeme pozrieť aj na kompletné technické parametre Redmi K50S Pro.

Je vidieť, že novinka od Redmi bude poriadne výkonná. Okrem toho je “v hre“ aj spomínaný 200 Mpx fotoaparát, ktorý bude jedným z hlavných lákadiel tohto modelu. Ten bude doplnený 8 Mpx ultraširokouhlým fotoaparátom a 2 Mpx makroobjektívom. Na prednej strane sa bude vynímať 20 Mpx selfie fotoaparát. Škoda chýbajúceho teleobjektívu.

POCO F4 GTZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
POCO F4 GT je „prezlečený“ Redmi K50 Gaming

Rovnako očakávame, že vo výbave by nemalo chýbať 120 W rýchle nabíjanie, 5 000 mAh batéria, 120 Hz displej, stereo reproduktory a v displeji zabudovaný senzor odtlačkov prstov. Model Redmi K50S Pro by mal byť dostupný v dvoch verziách s 8 GB alebo 12 GB RAM v kombinácii so 128 GB a 256 GB úložiskom. 

Aj napriek tomu, že séria Redmi K50S bude spočiatku dostupná iba v Číne, tento model by sa mohol na globálny trh dostať pod značkou POCO. Niečo podobné sme už mohli vidieť napríklad aj pri modeli Redmi K50 Gaming, ktorý bol na náš trh uvedený ako POCO F4 GT

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.