Microsoft po obmedzení bezplatného úložného priestoru v službe One Drive z pôvodných 15 GB na 5 GB, ponúka jednu výhodnú akciu, ktorá je na jeden rok úplne zdarma. Akcia platí len pre používateľov, ktorý službu One Drive používali už pred obmedzením bezplatného úložiska. Pre nových používateľov je táto akcia nedostupná.

One drive akcia 1

Ak využívate na zálohovanie dát službu One Drive od Microsoftu a bezplatných 5 GB vám nestačí, máte možnosť využiť jedinečnú akciu. Tá ponúka 1 TB úložného priestoru pre vaše dáta a k tomu kompletný balík Office 365. Toto všetko je na jeden rok úplne zdarma a k tomu všetkému získavate aj 60 minút pre Skype volania.

Pre získanie akcie sa stačí prihlásiť do vášho One Drive konta a prejsť na plány, kde sa vám táto možnosť ihneď zobrazí. Pri „zakúpení“ neplatíte nič, ale je potrebné zadať platobné údaje t.j. údaje platobnej karty. Avšak, žiadne peniaze sa vám z účtu nestrhnú, tieto údaje sa zadávajú kvôli obnove po jednom roku, ktorá vás bude stáť 69 eur na ďalší rok. Keď pred skončením prvého roku, v ktorom je služba zdarma predplatné ukončíte, peniaze sa vám nestrhnú z účtu, ale úložisko nebudete môcť ďalej aktívne používať, len súbory prezerať alebo sťahovať.

One Drive akcia

Táto akciová ponuka je však platná len pre jeden počítač, jeden tablet a jeden smartfón.

Osobne službu One Drive dlhodobo používame a sme s ňou veľmi spokojní. Zálohovanie prebieha bezproblémovo a rýchlo, či už z notebooku alebo zo smartfónu. Aplikácie pre OneDrive sú stabilné a adaptácia do systému Windows je prirodzene výborná.

Ak ste boli so službou One Drive doteraz spokojný, túto akciu vám môžeme odporučiť.

 

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE