Pokiaľ ide o inovácie, Huawei nova 9 SE nerobí kompromisy.

Novinka z ikonického radu nova prichádza so zámerom podnietiť záujem mladej generácie v kreatívnej tvorbe videí a fotografií, čo sa odrazilo na jej výbave. Základom je výborný fotoaparát, ktorý ponúka rozlíšenie 108 Mpx a dokonalú farebnosť snímok. Aby bol zážitok zo zaznamenávania momentov kompletný, prichádza nova 9 SE navyše so slušnou výbavou aplikácií, ktoré používateľom uľahčia úpravu aj strih zachyteného obsahu.

Jedným z hlavných ťahákov smartfónu nova 9 SE je bezpochyby mimoriadne vysoká kvalita rozlíšenia fotoaparátu. Vďaka 108 megapixelom, ktorými je objektív vybavený, ľahko zachytí všetky ostré detaily a zároveň má vynikajúcu citlivosť na svetlo, čo zvyšuje kvalitu snímok pri slabom osvetlení. Smartfón je tiež vybavený funkciou Super Night Shot s vyspelou technológiou na redukciu šumu, takže aj v tmavom prostredí vám telefón zaistí čo najvyššiu úroveň jasu.

Huawei nova 9 SEZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei nova 9 SE

Zažiarte (nielen) na TikToku

Okrem toho smartfón podporuje aj súčasné natáčanie videí prednou a zadnou kamerou, takže používatelia môžu ľahko striedať pohľad oboch kamier a natáčať z dvoch rôznych perspektív zároveň. Táto vychytávka napríklad umožňuje zaznamenať scénu odohrávajúcu sa pred vami, a zároveň vaše reakcie pomocou prednej selfie kamery. To z Huawei nova 9 SE robí skvelého parťáka na tvorbu videí na TiKTok, či na vlogovanie.

Aby ste mohli telefón nova 9 SE využívať naplno, získavate spolu so smartfónom prístup k dvom kľúčovým aplikáciám z dielne Huawei: Petal Clip, ktorá slúži na úpravu videí a fotografií, a Huawei Mobile Cloud, ktorá umožňuje bezpečne zálohovať a ukladať médiá a obsah online a naprieč zariadeniami.

Huawei nova 9 SEZdroj: Huawei
Huawei nova 9 SE

Úpravy sú hračka vďaka Petal Clip

Jedna z najnovších aplikácií od Huawei, Petal Clip, je na zariadení pripravená na okamžité použitie a začínajúci fotografi a tvorcovia vlogov s ňou môžu ohromiť svojich fanúšikov pomocou širokej škály efektov a funkcií. S využitím najmodernejšej umelej inteligencie poskytuje aplikácia Petal Clip užívateľom možnosť používať rôzne filtre a tiež pokročilú funkciu Mask Faces, ktorá slúži na zvýraznenie či skrytie tváre, a zaručuje tak v prípade potreby úplnú anonymitu osôb na videu.

Čo sa týka úpravy videí, stačí si vybrať jednu z mnohých dostupných šablón a potom už len jednoducho začať tvoriť. Petal Clip je vybavený špeciálnymi filmovými efektmi, animáciami, fontmi, samolepkami, zvukovými efektmi, a dokonca ponúka možnosť pridať zvukovú stopu výberom z rozsiahlej zbierky skladieb v aplikácii Huawei Music.

Huawei nova 9 SEZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei nova 9 SE

Všetok obsah v bezpečí

Ďalšou nevyhnutnou aplikáciou v mobilnej výbave každého mladého používateľa je Huawei Mobile Cloud, ktorá je dostupná ako v smartfóne nova 9 SE, tak aj z ďalších zariadení prostredníctvom unikátneho užívateľského identifikátora Huawei ID. Všetky dôležité snímky a videá s ňou môžete zálohovať rýchlo a hlavne bezpečne.

Služba Huawei Mobile Cloud tiež ponúka užitočnú funkciu na organizovanie súborov, čím vám uľahčuje správu obsahu. Dokonca sa za vás postará aj o optimalizáciu ukladaného obsahu, čo znamená, že videá a obrázky, ku ktorým sa vraciate len málokedy, sú automaticky komprimované, čím získate viac priestoru pre nový obsah.

Ďalšou užitočnou funkciou Huawei Mobile Cloud je služba Find Device, teda vyhľadávača, pomocou ktorého môžete lokalizovať svoje zariadenia podľa zvuku, uzamknúť ich na diaľku, alebo z nich dokonca vymazať dáta, čo zaručuje zvýšenú ochranu vášho súkromia.

Huawei nova 9 SEZdroj: Samuel Hindy / TOUCHIT
Huawei nova 9 SE

Odhaľte svoju kreatívnu stránku

Huawei Mobile Cloud a Petal Clip môžu noví používatelia aktivovať behom pár sekúnd, rovnako ako celý rad ďalších zaujímavých aplikácií. Huawei nova 9 SE sprostredkuje ten najlepší užívateľský zážitok hneď od prvej chvíle.

Huawei nova 9 SE je možné zakúpiť vo vybraných internetových obchodoch, kamenných predajniach a u mobilných operátorov O2, Orange a Telekom za 349 eur.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Huawei.

Prečítajte si aj: