Regulácia počtu osôb v budovách, efektívna správa prístupov a možnosti, ktoré v meniacej sa dobe prinášajú do facility managementu IP kamerové a audio systémy. Aj o tom bude tohtoročná konferencia Axis deň 2020, na ktorej sa môžete zúčastniť aj online. 

Konferencia spoločnosti Axis Communications sa tento rok uskutoční v utorok 6. októbra 2020 od 9:00 pod názvom Dnes a zajtra Technológie pre každú dobu.  Záujemci z oboru sa môžu registrovať zdarma a sledovať online prenos, alebo sa zúčastniť akcie aj osobne v priestoroch karlínskej Spojky v Prahe.

Aktuálne témy: 

  • Ochrana zdravia a majetku

Jednou z oblastí, kde sa IP systémy Axisu osvedčili, je regulácia počtu osôb v budovách a prevádzkach. Kamerové systémy s príslušnou aplikáciou, ktorá beží priamo v kamere, dokážu počítať prichádzajúcich a s pomocou video analýzy skontrolovať, či majú nasadené rúško. Vedia tiež strážiť, či je dodržiavaný sociálny odstup, alebo, či sa netvorí nežiadúci dav v budove, alebo pred ňou. Na konferencii Axis deň 2020 vám rečníci predstavia, ako ľahko a efektívne sa dá tento problém vyriešiť vďaka najnovším IP technológiám. 

  • Kvalitné audio systémy zvyšujú bezpečnosť

Pre bezpečnosť občanov, zamestnancov i zákazníkov je zásadná zreteľná komunikácia. Popri video monitorovaní môže pomôcť aj IP audio. Vopred nahrané alebo živé oznamy pripomenú ľuďom jednotlivé predpisy a nariadenia. Sieťové audio môže pomôcť napríklad aj pri rozptýlení väčšieho zhromaždenia, než je povolené. IP audio má nielen vynikajúcu kvalitu zvuku, ale prináša aj ďalšie benefity, ako je možnosť rozdeliť budovy do jednotlivých zón a osloviť napr. len konkrétnu miestnosť, či implementovať automatizované audio hlásenia, ktoré môžu v kombinácii s kamerami napomínať ľudí pri nedodržiavaní predpisov. Takéto riešenia je možné využiť napr. aj v škole, kancelárii, nemocnici alebo vo výrobných závodoch. 

  • Využitie sieťového videa pri vzdelávaní

Pre zmiernenie šírenia infekcie zostávajú niektoré vzdelávacie inštitúcie zatvorené a výučbu je potreba viesť dištančnou formou. Ako sa dá jednoducho a veľmi rýchlo zabezpečiť online vyučovania a umožniť tak vzdelanie odkiaľkoľvek? Aj toto bude jedna z hlavných tém konferencie. 

  • Zvýšené množstvo kybernetických útokov

Počas pandémie výrazne vzrástla aktivita hackerov. Bohužiaľ jedným z ich cieľov môže byť i video dohľadový systém. Potreba bdelosti, pokiaľ ide o kybernetickú bezpečnosť, nikdy nebola tak dôležitá. Zvýšenému riziku sú vystavení všetci vlastníci IP systémov bez rozdielu ich veľkosti a účelu. Experti vám poradia ako sa efektívne brániť a urobiť svoju sieť bezpečnou.

Konferencia Axis deň 2020 ponúkne mnoho zaujímavých a aktuálnych tém. Akcia je zadarmo a na účasť (nech už účastníci plánujú prísť osobne alebo sledovať online živý prenos) stačí vyplniť registračný formulár na webovej stránke akcie.

Značky: