Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najväčšia pomoc je, keď sa naučíte niečo robiť bez pomoci. S Huawei teraz môžete vyhrať jedinečný fotokurz, ktorý vás nielen naučí profesionálne sa odprezentovať na sociálnych sieťach, ale môže vám aj pomôcť vyhrať 10-tisíc dolárov za jedinú fotku v súťaži Next Image, ktorá práve prebieha.

V aktuálne prebiehajúcej fotosúťaži pre amatérov Huawei Next Image môžete vyhrať 10-tisíc dolárov a množstvo hodnotných cien. Stačí prihlásiť svoju fotku, zachytenú smartfónom Huawei, do jednej zo súťažných kategórii na tejto webovej stránke.

Existuje množstvo tipov a trikov, ako zachytiť pôsobivú fotku, ktorá očarí porotu. Ak sa však chcete naučiť viac, než len zdokumentovať výsledok vašej práce fotkou, alebo by ste sa radi odprezentovali na sociálnych sieťach perfektnými zábermi, máme pre vás tip: poradí vám profesionálna fotografka Lucia Hrapko v unikátnom online kurze Produktová fotografia mobilom, ktorý vznikol v spolupráci s Huawei.

Kurz obsahuje tri moduly s dvanástimi lekciami, video s tromi praktickými ukážkami ako fotiť produkt a šesť hodnotných bonusov. Záujemca o kurz ho dostane dispozícii doživotne – môže sa k nemu kedykoľvek vrátiť a jednotlivé lekcie si prejsť znova.

Unikátny kurz, ktorý vás naučí nielen krásne fotiť, ale aj odprezentovať vaše výtvory v online priestore, teraz môžete vďaka Huawei aj vyhrať. Súťaž prebieha od 15. júla do 20. júla na Instagrame aj Facebooku. Stačí splniť súťažné podmienky, ktoré nájdete v jednotlivých príspevkoch.

Mená šiestich výhercov (troch na Facebooku a troch na Instagrame) zverejní autorka v pondelok, 20. júla na svojich sociálnych sieťach.

Značky: