Magazín touchIT v spolupráci s NAY Elektrodom zorganizoval ďalšiu zastávku na celoslovenskej roadshow, po Košiciach sme tentoraz boli v Žiline. Stretli sme sa s našimi fanúšikmi, bežnými návštevníkmi elektrodomu NAY a porozprávali sme sa o IT novinkách. Najprv sme mali prednášku o vianočných darčekoch a IT trendoch za tento rok a potom nasledoval crash test telefónu CAT S50. 

Prinášame vám fotogalériu z tohto podujatia. Priniesli sme sem pritom všetko najlepšie, čo v tejto chvíli bolo dostupné z IT brandže nas Slovensku a každý produkt si mohli návštevníci vyskúšať. Boli tu smartfóny ale aj herný notebook, mali sme aj inteligentné hodiny Apple Watch.

Začínali sme o 17 hodine, už polhodiny predtým prišli prví záujemcovia si pozrieť produkty.

Prednáška o IT trendoch pokrývala všetky významné udalosti v tomto roku – CES v Las Vegas, MWC v Barcelone, IFA v Berlíne ale aj predstavenie Windows 10.

Najviac pozornosti pútali inteligentné hodinky a my sme mali Apple Watch, Huawei Watch, Samsung Gear S2 ako aj športové hodinky od TomTom

Nasledoval obľúbený crash test s telefónom CAT S50. Tento telefón toho už naozaj veľa vydržal, prešiel tri crash testy a stále odolával.

Najviac pozornosti vždy zaberú testy s otvoreným ohňom, ktoré však tomuto telefónu nerobia vážnejší problém

Roadshow v spolupráci s touchIT a NAY Elektrodom pokračuje, najbližšie zvažujeme navštíviť mestá Trnava, Nitra alebo Banská Bystrica

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.