Microsoft Office 2021 Professional Plus je komplexný kancelársky softvér zvyšujúci produktivitu, ktorý obsahuje viacero dôležitých aplikácií, ako sú Word, Excel, PowerPoint, Outlook atď.

Office 2021 spracováva bohaté funkcie a nástroje, ktoré môžu používateľom pomôcť rýchlejšie dokončiť rôzne úlohy. Vo Worde môžu používatelia používať vstavané funkcie a nástroje na vytváranie a úpravu rôznych dokumentov. V Exceli sú tiež výkonné funkcie, ktoré môžu používateľom pomôcť analyzovať údaje a vytvárať rôzne grafy a zostavy. A PowerPoint môže používateľom pomôcť pri vytváraní krásnych prezentácií. OneNote je veľmi praktická aplikácia na písanie poznámok, ktorú možno používať samostatne alebo integrovať do iných aplikácií balíka Office, aby používateľom uľahčila zaznamenávanie nápadov a inšpirácií kedykoľvek.

Ako stiahnuť systém Windows 10 a Windows 11:

Ak ste si zakúpili licenciu od spoločnosti Godeal24, systém Windows 10 alebo Windows 11 si môžete stiahnuť z oficiálnej webovej lokality spoločnosti Microsoft. Obidva systémy si môžete stiahnuť vo formáte ISO (aby ste ich mohli neskôr zaviesť pomocou nástroja Rufus na pendrive) alebo priamo vytvoriť zavádzací inštalačný súbor na pendrive pomocou nástroja Media Creation Tool.

Ak už máte nainštalovaný systém Windows 10 alebo Windows 11 a chcete zmeniť licenciu, postupujte podľa tohto odkazu od spoločnosti Microsoft. Upozorňujeme, že licencia je viazaná na konkrétny hardvér (keďže ide o licencie OEM), takže v prípade zmeny hlavných komponentov počítača, ako je základná doska alebo procesor, si budete musieť zakúpiť ďalšiu licenciu.

V prípade, že si chcete stiahnuť Windows 10 v iných jazykoch alebo Office 2016 a 2019 (pre Mac aj Windows), v prípade, že máte zakúpenú licenciu vyššie uvedeného, môžete si stiahnuť nástroj Heidoc na nižšie uvedenom prepojení).

 Stiahnite si Microsoft Office 2016 a 2019:

Ak ste si zakúpili sériový balík Office 2021, musíte si vytvoriť účet, prihlásiť sa na stránke Office.com a potom si stiahnuť príslušný inštalačný program.

Teraz je určite múdre rozhodnutie kúpiť si Office 2021 Professional. Godeal24 spúšťa časovo obmedzený augustový výpredaj. Office 2021 Professional stojí len 24,25 €. Zatiaľ najlepší operačný systém – Windows 10 stojí 7,25 €. Všetky sú legálnym softvérom, ktorý je možné po jednorazovom nákupe používať doživotne. Godeal24 tiež zlacňuje Office 2016, 2019 a ďalšie produkty spoločnosti Microsoft za neuveriteľne nízke ceny, takže je ideálny čas na ich získanie práve teraz.

Godeal24 Hot Sales pre vašu referenciu!

Balík s viacerými kľúčmi uľahčuje inováciu vášho systému.

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes so 62 % ZĽAVOU (kód kupónu “ TW62 „)

Až 50 % zľava na viac Windows a Office! ( kód kupónu “ TW50 „)

Viac PC nástrojov za najlepšiu cenu!

Získajte ďalšie nástroje >>>

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete .

Godeal24 sľubuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete bez problémov používať!

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Článok vyšiel v rámci platenej spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: