Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dozviete sa to v jednej z víťazných poviedok od najlepších začínajúcich autorov sveta, ktorých podporil HONOR v spolupráci s Wattpad

Vnímajú introverti lockdown inak než extroverti? A ako sa asi bude žiť po lockdowne? Dozviete sa to vo víťaznej poviedke projektu HONOR Emerging Writers (Improve Your Writing) od českej autorky, ktorá píše pod pseudonymom SiSiAnnye. HONOR program vytvoril v spolupráci s Wattpad – jednou z najobľúbenejších sociálnych sietí na svete určenej začínajúcim autorom. Jeho súčasťou bol aj interaktívny workshop tvorivého písania alebo testovanie nového smartfónu HONOR 10X Lite s funkciou eBook určenej na príjemné čítanie elektronických kníh.

 „Introvert vs. lockdown“ – víťazná česká poviedka projektu HONOR Emerging Writers od autorky SiSiAnnye

HONOR Emerging Writers (Improve Your Writing) dáva šancu začínajúcim autorom

Súčasná situácia spojená s globálnou pandémiou dolieha na každého z nás. Ako sú však na tom introverti? Je pre nich povinný dištanc od ostatných výhodou? Alebo máme všetci, či už sme extroverti alebo sa spoločnosti radšej vyhýbame, predsa len rovnaké potreby a jednoducho sa potrebujeme družiť a „byť súčasťou svorky“?

Na to odpovedá jedna z víťazných poviedok od českej autorky SiSiAnnye globálneho projektu HONOR Emerging Writers (Improve Your Writing). Projekt pripravil HONOR v spolupráci s Wattpad – jednou z najobľúbenejších sociálnych sietí na svete určenej začínajúcim autorom.

Na začiatku celého projektu bola myšlienka prepojiť mladých ľudí z celého sveta v súčasnej situácii, v ktorej každému z nás chýba osobný kontakt. HONOR a Wattpad zorganizovali aj online workshop kreatívneho písania s populárnou autorkou Jessicou Cunsolo, kde začínajúci autori dostali jasné zadanie: Život po lockdowne. Ako sa naň pozerá dospievajúca generácia? Prekáža im sociálny dištanc, alebo im naopak vyhovuje? A keďže je Wattpad sociálnou platformou fungujúcou najmä na elektronických médiách, autori dostali zároveň šancu otestovať nový smartfón HONOR 10X Lite s vychytávkou – príjemným režimom eBook určeným na čítanie elektronických kníh.

Celú českú víťaznú poviedku si prečítajte na:

https://www.wattpad.com/story/251766603-introvert-vs-lockdown

Všetky poviedky projektu nájdete na:

https://www.wattpad.com/user/ImproveYourWriting

Wattpad – najväčšia sociálna sieť pre všetkých, ktorí chcú rozprávať príbehy

Najväčšia sociálna sieť pre všetkých, ktorí radi píšu a rozprávajú príbehy, má dnes už viac ako 90 miliónov používateľov z celého sveta. Nezáleží na žánri. Píšete fikciu, alebo poéziu? Podeľte sa s ďalšími autormi alebo fanúšikmi nových príbehov!

Online platforma určená na zverejňovanie a čítanie beletrie z elektronických zariadení Wattpad je pôvodom z Kanady a bola založená v roku 2006. Môžete sa na nej podeliť o svoje poviedky, texty alebo komentovať a lajkovať diela iných autorov. Mnohým z nich sa vďaka tejto platforme podarilo presláviť a ich texty boli publikované v knižnej podobe.

Značky: