Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prichádza nová masívna lietajúca loď Sunderland, smrteľná Čierna vdova P61, impozantné pozemné opancierovanie a nové zasnežené environmentálne mapy.

Gaijin Entertainment oznámil, že do svojej oceňovanej MMO hry z druhej svetovej vojny War Thunder pridáva v rámci aktualizácie „Bojový Marec“ 1.57 impozantnú palebnú silu, nové mapy a nové, unikátne vozidlá. Aktualizáciu si užije 10 miliónov aktuálnych hráčov.

‘Bojový Marec’ 1.57 hry War Thunder so sebou prinesie viac než 20 nových lietadiel a pozemných vozidiel. Medzi nimi je aj velikán oblohy, lietajúca loď S.25 Sunderland, ktorá bola jednou z najväčších aktívne lietajúcich bojových lodí počas druhej svetovej vojny. Rady tankov v hre War Thunder rozšíri tiež americké nočné vozidlo P61, ‘Čierna Vdova’ (inak známy aj pod názvom “lietajúci tank”). Ako ukážka možností pridávať do svojho bojového simulátoru spoločnosti Gaijin Entertainment pribudne tiež FW 189 A-1 ‘Uhu’. Toto unikátne lietadlo bolo vďaka svojej prieskumnej úlohe a celosklenému kokpitu známe tiež ako ‘lietajúce oko’. Do aktualizácie sa dostáva ešte aj ďalšie exotické lietadlo. Je ním ťažký stíhač Do 335, najrýchlejšie nemecké piestové dvojvrtuľové lietadlo.

Ďalšie novinky predstavujú Falcon AA, ktorý bol kvôli svojej vzácnosti vytvorený vďaka spolupráci s britským múzeom tankov v Bovingtone. Celkovo pribudnú do britského kontingentu tri vozidlá najvyššieho stupňa, kde ničiteľ tankov Conway a hlavný bojový tank Chieftain Mk.3 prinesú svoju obrnenú podporu. Nemecku pribudne nová pásová palebná sila vo forme smrteľného vozidla Nashorn a ďalších vozidiel typu SPG s otvoreným vrchom. ZSSR zasa dostane obrnenie vo forme vozidiel T-44-100 a KV-1S, a USA priroluje so svojím Super Smrteľným (Super Perishing) tankom.

Aktualizácia 1.57 tiež prináša dve nové mapy, Frozen Pass (Zamrznutý Priechod) s novou Alpskou snehovou mapou, ktorá je dostupná vo vzdušných ako aj pozemných bojoch. Druhá mapa je založená na reálnej podobe mesta Volokolamsk v Rusku, pri ktorom sa odohrávali v zime 1941 v rámci obrany Moskvy ťažké boje.

K tomuto všetkému boli pridané ešte nové svetelné efekty, ako napríklad záblesky z diel, efekty pri vypúšťaní rakiet a explózie bômb, ktoré boli značne vylepšené. Vďaka tomuto všetkému budete si môcť užiť úžasne realistické boje, čo bude viditeľné hlavne pri bojoch v noci.

Značky: