Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Alza.hu otvorila novú pobočku v Maďarsku. AlzaShop s výbornou dopravnou dostupnosťou a dostatkom parkovacích miest tu navyše predstavuje vôbec prvý AlzaDrive na trhu. Súčasťou prevádzky je logistické centrum, ktoré e-shopu umožní držať lokálnu skladovú zásobu, a tak zrýchliť doručenie objednávok.

Alza sa opäť o niečo približuje svojim zákazníkom v Maďarsku a prináša nové služby pre ešte lepšiu zákaznícku skúsenosť. Po štyroch rokoch od otvorenia svojho budapeštianskeho Showroomu zahajuje prevádzku ďalšej pobočky v obci Szigetszenmiklós južne od Budapešti. Obchod s plochou 80 m2 je súčasťou prvého maďarského logistického centra Alzy. Výborná dopravná dostupnosť a dostatok priestoru e-shopu umožnili, aby tu pre svojich zákazníkov otvoril aj prvý maďarský AlzaDrive.

„Som veľmi rád, že sa nám vďaka plnému nasadeniu a spolupráci tímov logistiky, predajnej siete, expanzie, IT a ďalších podarilo, presne po štyroch rokoch od otvorenia Showroomu v Budapešti pre maďarských zákazníkov, otvoriť aj prvé lokálne logistické centrum s predajňou a konceptom AlzaDrive,“ uviedol Miroslav Köváry, podpredseda predstavenstva Alza.cz.

„S otvorením novej pobočky, a hlavne logistického centra v Szigetszenmiklós sa opäť o niečo priblížime našim zákazníkom a vízii objednania myšlienkou, doručenia teleportom. Lokálna skladová zásoba nám totiž umožní skrátiť čas doručenia, najmä pri tovare od miestnych dodávateľov,“ doplnil Csaba Takács, operations manager, Alza.hu a dodal: „Veríme, že nielen pred Vianocami zákazníci ocenia nový AlzaDrive, ktorý skvele doplní služby AlzaBoxov a umožní pohodlné vyzdvihovanie aj objemnejších objednávok bez radov priamo z pohodlia automobilu.“

Bez čakania v rade

Čakaniu v rade sa môžu vyhnúť aj zákazníci, ktorí dávajú prednosť štandardnému výdaju na pobočke. Vopred uhradenú objednávku je možné vyzdvihnúť aj prostredníctvom mobilnej aplikácie. Zákazník vidí, ako dlho bude vychystanie objednávky trvať, takže môže začať jej vyskladnenie už počas cesty. Vďaka tomu bude pripravená už v čase jeho príchodu, nemusí čakať a rovno si vyzdvihne svoj tovar.

Vyzdvihnutie objednávok aj priamy nákup

V novom AlzaShope zákazníci môžu nielen osobne vyzdvihnúť svoje online objednávky, ale taktiež si môžu prezrieť či vybrať tovar zo sortimentu mobilných telefónov, smart hodiniek a televízorov. Ďalší priestor je venovaný rôznym druhom kancelárskeho vybavenia. Najmä pri ergonomických prvkoch, ako sú stoličky, stoly alebo držiaky na monitory AlzaErgo, je dôležité, aby si záujemcovia mohli vybrať tie, ktoré im najlepšie vyhovujú, preto si ich tu môžu vyskúšať. Nechýba ani obľúbený sortiment malých domácich spotrebičov s prezentáciou značky Siguro, ktorá ponúka výborný pomer kvality a ceny.

Vybraný tovar z ponuky e-shopu je možné zakúpiť priamo na mieste, bez nutnosti objednania online. Táto služba bola už počas leta zavedená aj v Showroome v Budapešti. Ide najmä o menšie položky, ako je káva, tonery do tlačiarní, kancelársky papier alebo sezónny tovar. Na mieste nechýba ani zákazníkov stále viac využívaná možnosť samoobslužnej reklamácie.

Prvé logistické centrum Alza v Maďarsku

Pripojené logistické centrum vďaka svojej veľkosti 8000 m2 umožní e-shopu držať priamo v Maďarsku násobne väčšiu zásobu tovaru. To zvýši množstvo druhov tovaru dostupného ihneď na vyzdvihnutie na 14 000 položiek a tiež skráti čas doručenia ako do AlzaBoxov, tak na adresu. Zo zásob tohto multisortimentného skladu môžu zákazníci oceniť najmä možnosť priameho odberu veľkých bielych domácich spotrebičov, medzi ktorými nechýbajú ani tie od lokálnych dodávateľov.

Adresa pobočky: Bevásárló utca 1, Szigetszentmiklós

Viac informácií o pobočke vrátane otváracích hodín nájdete tu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.