E-shop Alza.sk v piatok 7. júna slávnostne otvorí jednu z najmodernejších predajní Apple produktov na Slovensku, ide o tzv. Apple Shop 3.0. Vznikol prestavbou pôvodnej verzie obchodu, dizajnu aj ponuky služieb. Pre prvých návštevníkov sú pripravené súťaže o poukazy na nákup aj zľavy na vlajkové modely.

Vylepšený Apple Shop sa v najfrekventovanejšom Alza showroome na Slovensku v OC Nivy otvorí už v piatok o deviatej ráno. Kto príde medzi prvými, bude mať možnosť zakúpiť vybrané modely so zľavou až 20 % – vrátane MacBook Air 13″ za 759 eur a iPhone 15 Pro za 969 eur – alebo si zasúťažiť o darčekové poukazy v hodnote až 1000 eur. Lákadlom bude rozšírená ponuka Apple portfólia na vyskúšanie, možnosť osobnej konzultácie, školenia a v neposlednom rade aj vylepšený dizajn predajne, ktorý sa maximálne približuje prostrediu štýlových Apple Stores v zahraničí.

Na ploche 56 m2 si budete môžu vyskúšať vyše 38 produktov od najnovších radov telefónov iPhone, cez MacBooky, hodinky Apple Watch, myši Magic Mouse, slúchadlá AirPods až po originálne príslušenstvo a poradiť sa o nich priamo s odborníkmi z firmy Apple. V rámci nadštandardných služieb sa budú v predajni organizovať aj rôzne školenia. Toto sú najbližšie školenia: ako zaobstarať tie najlepšie fotografie vďaka iPhonu alebo ako zlepšiť efektivitu na Macu, či skupinové ukážky na tému iPad. Preškolení pracovníci tiež ochotne pomôžu so základným nastavením, aby mohli zákazníci svoje zariadenie začať ihneď používať.

Po dizajnovej stránke zaujme v inovovaných priestoroch predovšetkým nová veľkoplošná digitálna stena s prezentáciou Apple noviniek. Vylepšené usporiadanie shop-in-shopu zase prináša viac miesta pre zákazníkov aj na vystavenie väčšieho počtu produktov ako Mac mini či širšieho portfólia značkového príslušenstva. Väčšina tovaru bude pritom dostupná na sklade priamo v predajni. Zľavové akcie potrvajú v rámci slávnostného otvorenia od piatka 7. do nedele 9. júna alebo do vypredania zásob, a to iba pri nákupe priamo v novej Apple predajni v bratislavskom showroome OC Nivy. Súťaže o darčekové poukazy na tovar Apple sa môžu návštevníci zúčastniť iba v piatok 7. júna.

Zdroje: Alza

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.