Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Alza.sk, leader v oblasti elektroniky, predstavuje výhodnú ponuku pre žiakov, ktorí sa zapoja do národného projektu Digitálny žiak. Tento projekt Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky bol zahájený s cieľom podporiť digitálne zručnosti mladých Slovákov prostredníctvom finančného príspevku vo výške 350 € na nákup notebooku. Alza.sk pridá týmto žiakom bonus vo výške 20 €.

Každý zákazník, ktorý má nárok na podporu Digitálny žiak, môže uplatniť svoj poukaz v hodnote 350 € v pobočkách Alza.sk a navyše dostane darček – poukaz na príslušenstvo v hodnote 20 € a 16 % zľavu na službu Záruka okamžitej výmeny. V prípade poruchy tak zákazník na nič nečaká a rovno si príde po nový tovar. Obľúbené notebooky a tablety sú dostupné priamo v predajniach Alza.sk, zákazníci si ale tiež môžu vybrať z viac ako 1 000 vhodných zariadení, ktoré má Alza.sk dostupné na centrálnom sklade.

„Máme 12 skvele zásobených predajní, kde vám s celým nákupom pomôže skúsený predajca. Všetky naše predajne sú navyše otvorené od pondelka do nedele. Vyberať si teda môžete aj cez víkendy a všetkým našim zákazníkom samozrejme pomôžeme aj s inštaláciou zariadenia, a to priamo v našich predajniach,“ hovorí Andrea Slaná, country manažérka Alza.sk.

Digitálny žiak a registrácia: ako na to?

Samotná registrácia je jednoduchá a v podstate spočíva vo vyplnení kontaktných údajov. Následne však dôjde k posúdeniu nároku na príspevok 350 €. Na pridelenie príspevku musí vaše dieťa patriť do vybranej cieľovej skupiny, ktorú nájdete na stránkach projektu. Žiaci a ich zákonní zástupcovia môžu podávať žiadosti do 30. júna 2023. Príspevok vo výške 350 € sa bude dať následne uplatniť až do 31. októbra 2023.

„Ihneď po ukončení nákupu zariadenia z programu Digitálny žiak zákazníkovi na e-mail príde poukaz na nákup príslušenstva k notebookom a tabletom v hodnote 20 EUR. Tento poukaz môže okamžite použiť na ďalší nákup v predajni alebo online do 31. 12. 2023. Aktuálne pripravujeme aj ďalšie ponuky, ako pri nákupe elektroniky ušetriť, takže sa nás určite oplatí sledovať,“ dodáva Andrea Slaná.

V prípade nejasností ohľadom nároku na poukaz a jeho uplatnenie je k dispozícii kontaktný e-mail digitalnyziak@alza.sk, na ktorý sa môžu zákazníci obrátiť so žiadosťou o radu a pomoc od špecialistov z Alza.sk.

Viac informácií o Digitálny žiak na: Získajte 350 € na nákup notebooku alebo tabletu pre vášho študenta | Alza.sk

Značky: