Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Alza.sk súčasne s novou predajňou otvorila v Senci už druhý AlzaDrive na Slovensku.

Uľahčí a urýchli tým svojim zákazníkom v Bratislavskom kraji odber tovaru, najmä veľkých domácich spotrebičov. Alza týmto krokom podporuje myšlienku bezpečných nákupov a apeluje na zákazníkov, aby s ohľadom na aktuálnu situáciu uprednostňovali bezpečné a bezkontaktné vyzdvihnutie zásielok z pohodlia vlastného automobilu. Vďaka dobrej dopravnej obsluhe a dvom paralelným vjazdom je v Senci možné v dopravnej špičke vybaviť zákazníkov trikrát rýchlejšie ako doteraz.

Nová moderná a plne vybavená predajňa ponúkne návštevníkom pohodlných 40 m2. Rýchlosť a bezpečnosť vyzdvihnutia umocňuje tiež možnosť platiť bezkontaktne kartou prostredníctvom Cardboxov.

Zo širokej ponuky e-shopu sú priamo na mieste k dispozícii napríklad veľké domáce spotrebiče (chladničky, práčky a pod.), športové vybavenie vrátane veľkých posilňovacích strojov či televízorov s uhlopriečkou nad 125 cm. Stovky produktov sú na sklade priamo na predajni, záujemcovia teda tovar dostanú ihneď bez nutnosti ďalšieho čakania.

Pohodlnejšie je tu možné vyzdvihnúť také objednávky, ktoré sa skladajú z väčšieho počtu položiek – všetko bude pre nakupujúceho pripravené v ekologickej papierovej taške k ľahkému odneseniu. Napríklad 50 kusov dezinfekcie do kancelárií tu firma dostane priamo do kufra automobilu, ktorý si po ne príde.

Značky: