Aktualizácia je už dostupná pre vybrané modely série.

Samsung usilovne pracuje na aktualizovaní veľkého množstva svojich smartfónov novou verziou používateľského prostredia One UI3, ktoré je založené na Androide 11. Plán aktualizácií pre jednotlivé smartfóny od Samsungu nájdete aj na tomto odkaze.

One UI3 spolu s Androidom 11 obsahujú veľa nových funkcií, vrátane prepracovaných upozornení. Novšie série už obdržali aktualizáciu na Android 11, takže teraz je na rade aj séria Galaxy S10. Nová verzia softvéru sa začala distribuovať vo Švajčiarsku a dostáva sa na modely Galaxy S10e a S10 5G. Širšia dostupnosť One UI3 pre modelový rad Galaxy S10 sa očakáva v najbližších dňoch.

Samsung zatiaľ odvádza veľmi dobrú prácu pri zavádzaní systému Android 11 do svojich zariadení. Môže sa zdať, že sa to deje pomaly, ale spoločnosť stále poráža väčšinu svojej konkurencie. Rozhodne však vylepšila minuloročný aktualizačný proces na Android 10.

V článku nižšie si môžete pozrieť, kedy sa očakáva aktualizácia na Android 11 aj pre vaše zariadenie od Samsungu.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy: Veľký zoznam zariadení, ktoré dostanú aktualizáciu na Android 11 s nadstavbou One UI 3.0 (Aktualizované 9.12.2020)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.