Spoločnosť v rámci svojich pestrých aktivít spustila nový online obchod.

V ňom sa okrem súvisiacich produktov s jej službami nachádzajú aj celkom nové kategórie, ktoré rozširujú tradičnú ponuku spoločnosti. V novom e-shope nájdete presne to, čo by ste od ponuky ANTIKU očakávali – kamerové systémy, set-top boxy, routre alebo produkty e-mobility.

Zaujímavou novinkou v e-shope je kategória repasovaných notebookov. Okrem nej ANTIK pri spustení nového online obchodu pripravil aj atraktívne akcie na vybrané produkty. 

Interiérová kamera

Prvým produktom v akcii je interiérová WiFi FullHD kamera ANTIK SmartCam SCI 15M, pomocou ktorej je možné komunikovať s osobami v jej blízkosti. To všetko vďaka zabudovanému mikrofónu a reproduktoru. Kamera pri pohybe začne automaticky nahrávať, pričom aplikácia ANTIKCAM+ pre Android a iOS zašle aplikačné oznámenie v slovenčine o spustení nahrávania, ktoré je možné nastaviť podľa potrieb používateľa. Nie je potrebná pevná IP adresa a ani žiadne ďalšie poplatky.

Kamera je dokonca vybavená nočným režimom, ktorý umožňuje nahrávanie do 10 metrov. Je tak ideálna na dohľad v miestnosti, byte, dome, nad deťmi, seniormi, prípadne v menších podnikateľských prevádzkach alebo kanceláriách. Zdieľanie umožní poskytnúť obraz aj zvuk ďalším až 6-im používateľom. 

Kamera SCI15M je z pôvodných 63,90 eur zlacnená na len 52,90 eur (zľava 17%). 

Antik WiFi FullHD kamera SmartCam SCI 15MZdroj: ANTIK
ANTIK SmartCam SCI 15M

Exteriérová kamera

Druhým produktom v akcii je exteriérová Wi-Fi kamera ANTIK SmartCam SCE 55 s Full HD rozlíšením a 3× optickým priblížením. Vďaka aplikácii ANTIKCAM+, ktorá je v slovenčine, kameru ľahko pripojíte cez WiFi a sledujete dianie v jej okolí.

Vďaka horizontálnemu otáčaniu až do 355° a náklonu 90° kamera zabezpečuje dokonalý prehľad a viditeľnosť aj do kútov, kde bežné kamery nemajú prístup. Model SCE 55 je možné otáčať jednoduchým pokynom z aplikácie, takže ľahko získate prehľad o tom, čo sa deje v okolí vášho domu, dvora, parkoviska.

Je prachotesná a vodotesná podľa IP66 a disponuje aj ochranou proti vandalizmu IK08, takže kamera je chránená voči rozbitiu a vniknutiu vody.

Kamera SCE 55 + zdroj je z pôvodných 169,90 eur zlacnená na 129 eur (zľava 24%).

Antik WiFi FullHD kamera SmartCam SCE 55Zdroj: ANTIK
ANTIK SmartCam SCE 55

WiFi router ASUS pre 10 Gbit/s internet

Ďalším zaujímavým produktom je aj WiFi router ASUS RT-AX89X, ktorý podporuje najnovší štandard Wi-Fi 802.11ax (Wi-Fi 6) a šírku pásma 160 MHz pre lepšiu kapacitu a efektivitu. Vďaka tomuto routeru je možné využívať aj najrýchlejší internet na Slovensku.

ANTIK ako prvý operátor na Slovensku spustil komerčnú službu najrýchlejšieho 10 Gbit/s optického internetu pre domácnosti a firmy za nezmenenú cenu len 17,92 eur mesačne. Pri porovnaní cien u konkurencie ide o nevídaný krok.

Pevný internet piatej generácie je k dispozícii od júna 2021 v balíku s televíziou s vysielaním v rozlíšení až 4K a telefonovaním. Prvé miesta na Slovensku s dostupnosťou 10G sú Čierna nad Tisou, Stropkov a Košice, mestská časť Pereš. Pokrytie bude ďalej rásť.

Zdroj: ANTIK

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.