Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ANTIK Telecom prináša v marci pre svojich zákazníkov tri programy bezplatne. Počas celého mesiaca si tak môžu diváci zadarmo pozrieť programy troch staníc: Story 4, TLC a Spektrum Home.

Ženské publikum oslavuje svoj sviatok 8. marca- aj to bol dôvod, prečo sa spoločnosť ANTIK Telecom rozhodla zaradiť do bezplatnej ponuky práve tv stanicu Story 4. Tá sa zameriava predovšetkým na rodinný obsah a programy pre ženy, vrátane seriálov, reality šou a ľahkých krimisérií.

Na nežnejšie pohlavie je prioritne zameraná aj tv stanica TLC. V programovej ponuke nechýbajú programy týkajúce sa svadieb, módy, jedla, rodičovstva aj cestovania. V tomto mesiaci prináša TLC novinku s názvom 90 dní: Denníky. Nahliadnete tak do intímneho života párov – členovia štábu sa natáčajú v každodennom živote, keď prekonávajú nové výzvy vo svojich vzťahoch a dosahujú významné životné míľniky.

V ponuke bezplatných tv staníc sa počas marca objaví aj Spektrum Home. Je tematicky zameraný na domácich majstrov, ktorí sa zaujímajú o bývanie, dom i záhradu a radi sa nechajú inšpirovať radami odborníkov. Vďaka seriálu Majstrovské pečenie nahliadnu diváci do sveta najlepších majstrov cukrárov a profesionáli zrekonštruujú domácnosť na ideálne bývanie v seriáli Dom snov.

Ponuka bezplatných kanálov platí pre slovenskú aj českú televíznu službu spoločnosti ANTIK Telecom do 31. marca.

Aktuálnu a kompletnú ponuku tv služieb spoločnosti ANTIK nájdu zákazníci na www.antik.sk, www.antiktv.sk, www.antiktv.cz.

Značky: