Antik TV je moderná digitálna televízia, ktorá vám umožní sledovať televízne vysielanie kdekoľvek na svete. Živé vysielanie a TV archív budete mať k dispozícii na veľkej televíznej obrazovke, ale aj na mobilných zariadeniach. Je to teda jediná TV služba, ktorú budete potrebovať.

Antik TV môžete využívať až na dvoch set-top boxoch súčasne a na piatich mobilných zariadeniach. Služba ponúka moderné spracovanie a disponuje aplikáciami pre Apple TV a Android TV, čo je na pomery slovenských služieb unikát. Ak však nemáte tieto zariadenia doma, Antik TV môžete sledovať aj pomocou oficiálneho set-top boxu od Antiku.

Antik Smart TV Box Nano 3 je malá škatuľka s integrovaným Wi-Fi pripojením. Jeho inštalácia je jednoduchá, zariadenie stačí pripojiť do elektrickej siete a HDMI káblom k televízoru, monitoru alebo k projektoru s HDMI portom. Následne Antik Smart TV Box Nano 3 pripojíte do internetu cez Wi-Fi alebo káblom a môžete sledovať digitálnu televíziu Antik TV. Cena boxu je 89 eur.

Stiahnite si aplikáciu Antik TV pre iOS a Android:

Google Play
App Store

 

Antik TV na 6 mesiacov zadarmo

Výhodou kombinácie Antik Smart TV Box Nano 3 + Antik TV je, že televízne vysielanie môžete sledovať na veľkej obrazovke kdekoľvek na svete. Jedinou podmienkou je pripojenie do internetu, a to bez ohľadu na jeho poskytovateľa. Smart TV Box má kompaktné rozmery a je jednoducho prenosný, takže ho môžete využívať doma a podľa potreby si ho so sebou nosiť na dovolenku, chatu atď. Takisto si ho môžete objednať na ľubovoľnú adresu, Antik vám ho doručí na celom svete.

Antik Smart TV Box Nano 3 podporuje 4K/UHD rozlíšenie s HDR, podporuje teda najlepšiu možnú kvalitu obrazu. Súčasťou základného balenia je tiež predplatné služby Antik TV na obdobie 6 mesiacov, je to vlastne darček v hodnote 47,40 eura. Po otvorení vášho nového Smart TV Boxu Nano 3 tak nemusíte nič ďalšie riešiť a môžete prakticky hneď začať sledovať televízne vysielanie.

Antik Smart TV Box Nano 3 umožňuje okrem živého vysielania pristupovať k až 20-dňovému TV archívu a čoskoro dostane novú funkciu zastav-pretoč-spusti znova. Toto zariadenie tiež funguje ako hub inteligentnej domácnosti Antik SmartHome a umožňuje pripojenie domácich kamier Antik SmartCam.

Antik Smart TV Box Nano 3 je moderný a ľahko prenosný box na sledovanie TV vysielania. Jeho súčasťou je predplatné služby Antik TV na polroka zadarmo

Antik TV so 115 TV kanálmi

Digitálna televízia Antik TV ponúka 115 televíznych kanálov, takmer 30 z nich je v HD kvalite. Kompletný zoznam TV kanálov si môžete pozrieť na webe antiktv.sk. Na tejto stránke nájdete aj všetky ďalšie podstatné informácie a môžete si ju priamo objednať. Súčasťou služby je už spomenutý 20-dňový TV archív, ktorý môžete využívať na set-top boxe, ale aj na mobilných zariadeniach so systémom iOS a Android prostredníctvom oficiálnej mobilnej aplikácie.

Antik TV využíva najnovší kodek HEVC, ktorý má nižšiu dátovú spotrebu. Oceníte to, pokiaľ budete sledovať televíziu na mobilnom internete – ušetríte dáta. Jeho druhou výhodou je vyššia kvalita obrazu aj pri obmedzených rýchlostiach pripojenia do internetu a nižšie dátové nároky na najvyššiu možnú kvalitu.

Službu Antik TV si môžete vyskúšať zadarmo. Bezplatný vstupný balík umožňuje sledovať 11 televíznych kanálov. Veľký balík so 115 TV kanálmi je spoplatnený mesačným poplatkom vo výške 7,90 eura a umožní vám sledovať digitálnu televíziu kdekoľvek na svete.

Pokiaľ chcete Antik TV využívať iba na Slovensku, k dispozícii je zľavnený Veľký balík za poplatok 3,90 eura mesačne, čo je skutočne lákavá ponuka z hľadiska pomeru cena/výkon. Pripomeňme, že Antik TV môžete využívať až na siedmich zariadeniach – dvoch set-top boxoch a piatich mobilných zariadeniach.

Službu Antik TV môžete využívať až na siedmich zariadeniach

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit