Majitelia SmartTVBoxu majú tiež možnosť set-top box vrátiť.

Antik pred mesiacom ohlásil novú formu spoplatnenia svojej služby TV cez internet. Podrobne sme o týchto zmenách informovali v našej reportáži, podstatná informácia je, že od 4. septembra 2018 budú musieť za sledovanie televízneho vysielania platiť aj používatelia SmartTVBoxu od Antiku.

Z pohľadu operátora išlo o výraznú zmenu, nakoľko až do leta tohto roka predával SmartTVBox s prísľubom bezplatného sledovania televízie. To sa však zmenilo, nakoľko Antik pre mesiacom ohlásil, že bude ponúkať balík TV kanálov za mesačný poplatok 7,90 eur. Počas augusta však zbieral spätnú väzbu a dnes oznámil zmeny v ponuke služby.

Antik spravil niekoľko zmien v ponuke svojej služby AntikTV

Lacnejší variant iba pre používanie na Slovensku

Tou najdôležitejšou novinkou je zlacnenie služby a zvýšenie počtu zariadení, na ktorých ju môžete využívať. Jedno konto chcel Antik pôvodne umožniť používať na 1 set-top boxe a 1 mobilnom zariadení. Po novom ho však budete môcť používať na 2 set-top boxoch a 5 mobilných zariadeniach. Rozšírenie počtu zariadení bude realizované automaticky pre nových aj existujúcich používateľov, netreba o nič žiadať.

Novinkou je aj spomenutá lacnejšia verzia služby, ktorú môžete používať iba na území Slovenska. V jej prípade je mesačný poplatok vo výške 3,90 eur v prípade pravidelnej mesačnej platby, resp. ročného predplatného. Lacnejšia verzia obsahuje plnohodnotný Veľký balík s 98 TV kanálmi, rádiami a TV archívom.

V ponuke ďalej ostáva aj Veľký balík s mesačným poplatkom 7,90 eur. Tento drahší variant môžete používať aj mimo Slovenska, obsahovo sú však obe verzie totožné. Antik medzičasom Veľký balík mierne rozšíril, pribudli programy AXN.

Aktuálny cenník služby AntikTV cez internet

Existujúci majitelia môžu box vrátiť alebo získať predplatné zadarmo

Antik tiež oznámil, že majiteľom SmartTVBoxu, ktorí si kúpili zariadenie v termíne od 1. 1. 2018 do 31. 7. 2018, ponúkne 12 mesiacov predplatného zadarmo. Pre využitie tejto ponuky je potrebné zaslať pokladničný blok na adresu antiktv@antik.sk. Majitelia boxu môžu tiež žiadať o vrátenie peňazí, set-top box môžu vrátiť priamo v predajni alebo u obchodníka, kde ho kúpili.

AntikTV môžete používať aj zadarmo. Vtedy je k dispozícii Vstupný balík. Za poplatok môžete získať Veľký balík a tiež aj prémiový balík pre dospelých Babylon

Zdroj: Antik

Prečítajte si aj:

Sledujte TV zadarmo po celý august. Antik TV si vychutnáte na TV aj smartfóne

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Komentáre sú uzavreté